OOTD | Floral Bomber in Paris

paris-floral-bomber-5Hi allemaal! Vorige week deelde ik de eerste serie van outfitfoto’s uit Parijs, en nu is het tijd voor de tweede! Dit is helaas ook meteen weer de laatst :(. Waar ik vorige week nog vrolijk foto’s postte van een rokje en een topje, is deze outfit meteen al meer ‘herfst-proof‘. Ik draag mijn favoriete floral bomber, met jeans en een topje. Wederom een redelijk simpele outfit, maar wel een hele fijne!

paris-floral-bomber-3 paris-floral-bomber-2

Floral bomber – Stradivarius | Top – Zara | Jeans – Zara | Sneakers – Reebok

Toen we de foto’s gingen maken was het licht een beetje raar, vandaar ook de beetje gekke kleur, maar ik vind het wel wat hebben. Over gekke kleuren gesproken trouwens, vinden jullie deze outfit niet kleurrijk voor mijn doen? Haha. Er is helemaal niks zwarts terug te vinden in deze outfit, en dat is ook wel eens leuk voor de verandering.

Floral bombers zijn nu al een tijdje ‘hot’, en inmiddels beginnen ze alweer populariteit te verliezen. Toch vind ik ze persoonlijk nog steeds heel tof. Het is net wat specialer dan de normale bomber waar iedereen (na al die tijd nog steeds) in loopt, dat vind ik leuk!

Wat vinden jullie van mijn floral bomber?

Liefs,

Share:

5 Comments

  1. 5 oktober 2016 / 6:31 am

    Die floral bomber is zooo mooi! Heeft inderdaad net even wat extra’s. En kleurige outfits staan je super!
    Nynke recently posted…RoemeniëMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge