OOTD | All black summer in Paris

 all blackHi allemaal! Nu ik weer vol op ga bloggen, heb ik ook besloten om wat dingetjes te veranderen. Zoals ik bijvoorbeeld vertelde ga ik een stuk vaker outfit artikels posten, want die vind ik (en volgens mij jullie ook) gewoon het leukste! Het blijft leuk om steeds nieuwe outfits te bedenken, en ik hoop jullie er telkens weer mee te inspireren. Bij deze de eerste outfit van mijn terugkomst. Het is nog een oude shoot, maar ik hoop dat jullie ze toch leuk vinden. Lekker zomers, maar toch all black zoals jullie van mij gewend zijn.

Afgelopen zomervakantie was ik weer eens naar Parijs. Voor 20 euro stapte ik samen met één van mijn beste vriendinnetjes in de trein, en 3 uur later kwamen we aan in mijn lievelingsstad.

Het was voor mij voor het eerst dat ik er met mooi weer was, en t was echt heel erg leuk! Het weer was heerlijk, onze Airbnb was perfect, we hebben lekker gegeten, en het was gewoon super gezellig.

Weer waren we maar 3 dagen, maar het was toch weer even leuk om terug te zijn. We hebben heel veel ondernomen (binnenkort daar meer over) en veel nieuwe dingen gezien.

Natuurlijk moesten er ook outfitfoto’s gemaakt worden, en omdat het de hele tijd zulk mooi weer was, is deze outfit ook super zomers. Het is nu natuurlijk niet helemaal meer de tijd om deze foto’s met jullie te delen, maar toch wilde ik ze nog wel even laten zien. Ik ben namelijk vooral verliefd op deze ketting combinatie. Chokers waren nooit zo mijn ding, maar deze is heel subtiel, en samen met het gouden kettinkje vind ik het heel tof staan!

all black all black all black all black

Top – Zara | Skirt – ASOS | Jacket – H&M | Sneakers – Reebok | Bag – Vintage | Choker – ASOS

Volgende week zal ik met jullie de foto’s van de andere shoot uit Parijs delen, die passen wat meer bij het weer van nu ;)

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs,

Share:

6 Comments

  1. 28 september 2016 / 10:39 pm

    Prachtige foto’s! Deze outfit staat je echt goed. (en wat zijn die kettinkjes mooi)
    Nynke recently posted…RoemeniëMy Profile

  2. 28 september 2016 / 8:15 am

    Super leuk dat je terug gaat bloggen! Je poseer skills zijn er echt op vooruit gegaan, je lijkt meer ontspannen voor de camera :)
    En die choker maakt de outfit net een tikje specialer, top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge