Interieur | Nieuwe posters!

postersHi allemaal! Een tijdje geleden mocht ik twee hele toffe posters ontvangen van Wereldkaarten en van mijn broer en zijn vrienden. Inmiddels hangen ze al een tijdje, en omdat ik ze super tof vind deel ik ze vandaag met jullie!

De wereldkaart

De linkerposter kreeg ik van Wereldkaarten.nl. Zij benaderde mij of ik het leuk zou vinden een product te ontvangen, en dat vind ik natuurlijk super! Mijn kamer kon wel een update gebruiken (zoals ik hier al schreef), en deze poster is daar perfect voor. Hij is heel minimalistisch door de geometrische vlakjes, en dat vind ik super tof! Posters van wereldkaarten zijn sowieso altijd goed naar mijn mening. Ik houd zelf heel erg van reizen zoals jullie weten, en ik kan dan ook uren naar wereldkaarten kijken. Er zijn zo veel landen, en ik wil ze echt allemaal een keertje zien. Dit is waarschijnlijk redelijk onrealistisch, maar ik wil in ieder geval proberen er zo veel mogelijk te bezoeken!

Wat heel leuk is aan de webshop van Wereldkaarten, is dat ze verschillende soorten wereldkaarten verkopen. Ik heb gekozen voor een van de posters, maar ze hebben ook wereldkaarten op hout, plexiglas of zelfs als behang! (Hoe leuk?!). De lijst komt er trouwens niet bij, maar die heb ik bij de Xenos gekocht voor een hele redelijke prijs!

De roze middelvinger

Ook van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik een tijdje geleden nog een verlaat verjaardagscadeau. In eerste instantie mocht ik een poster uitzoeken/ samenstellen bij Mapiful, maar omdat ik ook al de aanbieding kreeg van Wereldkaarten leek het me leuk om dan toch iets anders erbij te doen. Daarom koos ik voor deze poster van Desenio. Ik wilde heel graag een poster met roze of donkergroene accenten om mijn kamer wat meer kleur te geven, dus toen ik deze zag was ik verkocht! Hij is zo heerlijk ‘rebels’ en ik vind de roze kleur ook echt heel mooi!

Hebben jullie ook posters op jullie kamer of in huis hangen?

Liefs

Share:

6 Comments

  1. 21 augustus 2017 / 1:46 pm

    ah ze zijn echt heel tof! vooral de wereldkaart. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge