New In | Nike Wedges

Als eerst wil ik even mijn excuses aanbieden dat ik de laatste tijd niet echt veel heb gepost, en geen Stylish Strangers heb gedaan… Ik had het deze week echt heel druk met school, heel veel toetsen enzo, maar nu ben ik weer helemaal vrij (yeeh). Lees verder om mijn nieuwe schoenen te zien!

Voor mijn toetsweek begon kreeg ik deze schatjes van mijn broer en zijn vriendin. Ze hadden ze ergens in Duitsland gehaald. Ik vond ze meteen super leuk, maar ik twijfelde wel een beetje of ik ze wel leuk genoeg vond omdat het wel echt een opvallende kleur is en waar ik het dan mee kon combineren, maar na een beetje nadenken heb ik er toch voor gekozen om ze te houden en ik ben er echt super blij mee! Ik draag ze echt heel vaak en ik krijg er ook echt hele leuke reacties op dus dat is altijd leuk natuurlijk. 
Ik vind het heel leuk dat deze schoenen stoer zijn omdat ze van nike zijn en een soort sneakers, maar toch ook vrouwelijk door die hakken. Mijn stijl is ook stoer met altijd wel een girly touch dus ze zijn perfect voor mij!
Het leukste vind ik om ze te combineren met een simpele outfit zodat de schoenen echt opvallen. Maar ik vind het ook leuk om ze juist met iets anders kleurrijks te combineren. Ze zijn heel leuk met skinny jeans of leggings, en ik denk dat ze ook super leuk zijn met een shortje of een skaterskirt. 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen?
Share:

4 Comments

 1. 21 maart 2014 / 9:29 am

  Ahh gewoon kopen! Ze zitten echt heerlijk, en ze zijn best makkelijk te combineren uiteindelijk!

 2. 21 maart 2014 / 9:28 am

  Dankjewel! Daarom vind ik ze ook zo leuk hihi ;)

 3. 20 maart 2014 / 5:09 pm

  Heel leuk! Ik zit al zo lang te twijfelen om deze aan te schaffen, maar elke keer koop ik dan weer andere schoenen. Ik blijf ze alleen zo leuk vinden:)

  xx Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge