My Own Coffee Table Book

Hiii allemaal! Happy monday :). Laatst kreeg ik via Webprint de mogelijkheid om een fotoboekje te reviewen! Dat kon ik natuurlijk niet afslaan, want ik had meteen een leuk idee!

Altijd op die desk inspiration foto’s heb je van die mooie tijdschriften of boeken die op het bureau liggen, zoals hieronder, dat vind ik echt geweldig! Toen ik dus de mogelijkheid kreeg om een fotoboekje te reviewen kreeg ik opeens een idee om zelf een coffee table boekje te maken!

Coffee table boeken zijn van die mooie inspirerende boeken. Vaak met inspiratie plaatjes, of gewoon mooie fotografie of quotes er in! Ik vind het altijd zo mooi staan, en het heeft ook iets chiques. Daarom leek het me wel leuk om zelf zo’n boek te maken met inspirerende outfits!
Dit is mijn boekje. Op elke bladzijde staan 2 outfits die een beetje bij elkaar passen. Het zijn allemaal random outfits die mij heel erg aanspreken, en de laatste 6 bladzijdes zijn gevuld met telkens 2 outfits van mijn favoriete bloggers. 
Mijn fotoboekje is een Magini van Webprint. Je kan twee verschillende formaten kiezen en daarna kan je voor een kleine prijs ook nog extra bladzijdes toevoegen of voor hoogglans kiezen! Daarnaast is het super makkelijk om zo’n boekje samen te stellen. Je kan ‘lay-outs’ kiezen voor hoe je de foto’s op de bladzijde wil hebben, je kan tekst toevoegen, effecten over de foto’s gooien en zo was ik echt uren bezig haha. 
Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit! De foto’s zijn prachtig, en heel scherp! Je moet wel oppassen met foto’s van het internet, want ongeveer al mijn foto’s zijn van het internet en sommige zijn onscherp geworden, maar dat komt gewoon omdat je het downloadt. Aan het einde staan mijn eigen foto’s en die zijn gewoon perfect scherp!
Ik vind het super leuk dat ik nu zo’n boekje heb, en het is ook gewoon leuk om over een jaar ofzo te zien of mijn stijl heel erg is veranderd!
Houden jullie ook zo van coffee table boeken?

Liefs,
insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

16 Comments

 1. 4 november 2014 / 3:54 pm

  Wat leuk dat je zo'n inspiratieboekje gemaakt hebt :) Staat inderdaad heel leuk op de salontafel :p

 2. 3 november 2014 / 7:33 pm

  Wow, wat leuk! Ziet er goed uit zo op de foto's!

 3. 3 november 2014 / 7:06 pm

  Oeh wat fijn! Ik vind het altijd geweldig om eens een kijkje in te nemen. Ook staat het gewoon leuk op zo'n tafel.

 4. 3 november 2014 / 5:07 pm

  Zoo gaaf! Ik wil ook al heel erg lang zo'n boek maken, met inspiratie van mooie outfits. (En wat een onwijs gave samenwerking heey)

 5. 3 november 2014 / 10:47 am

  Wat een leuk idee om er een coffee table boekje van te maken. Het resultaat is prachtig!

 6. 3 november 2014 / 9:16 am

  Super gaaf! Ik ben ook benaderd door Webprint en wil die ook gaan maken!

 7. 3 november 2014 / 8:26 am

  Wat een onwijs tof idee! Ik kende dit nog niet.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge