De meest jaloersmakende Instagramaccounts

insta-pepamackHappy sunday! Hoe is het met jullie? Hopelijk hebben jullie net zo’n chille zondag als ik. Vanmiddag heb ik een sollicitatiegesprek, maar de rest van de dag heb ik lekker nog geen plannen. Op zulke dagen vind ik het heerlijk om lekker blogs te lezen, en nieuwe Instagrams te ontdekken. Daarom leek het me wel leuk om vandaag met jullie mijn favoriete, en meest jaloersmakende instagramaccounts te delen!

@alexisren / @jayalvarrez

insta-alexisren

Dit zijn denk ik wel mijn twee favoriete Instagrammers. Ik heb ze bij elkaar gezet, omdat ze ook een beetje samen horen. Alexis en Jay zijn namelijk een koppel, en wat voor een koppel, wow! Hun leven lijkt zo perfect! (Jaja, social media is niet altijd even ‘echt’, daar schreef ik hier al een artikel over, maar toch!) Veel reizen, veel toffe dingen ondernemen, lekker van het zonnetje genieten, rustige stranden opzoeken, het ziet er allemaal geweldig uit! Ze zijn zo lief samen en voor elkaar. (Oh en die Jay is zeker niet onaantrekkelijk… ;))

@pepamack

insta-pepamack

Het jaloersmakende aan dit account van Petra is haar stijl! Elke dag komen er weer prachtige nieuwe foto’s voorbij. Ze draagt geweldige kledingstukken, en ook op hele toffe manieren gecombineerd. Ik kan echt uren door haar Instagram scrollen! Haar stijl lijkt heel erg op die van mij, en ik haal dan ook echt enorm veel inspiratie uit haar posts. Zij is een van de weinige personen waarvan ik echt bijna 100% van de outfits die ze draagt leuk vind. Zeker waard om te checken!

@sjanaelise

insta-sjanaelise

Als je een motivatie nodig hebt om fit te worden is dit hét account om te volgen. Sjana is super lenig, en ze kan allemaal toffe yoga-poses. Door haar wil ik echt heel graag op yoga, maar met school, dansen, bloggen en een sociaal leven houd ik bijna geen tijd meer over, haha. Ze is wel ook echt heel fit, dus dat is zeker een goede motivatie om gezond te leven en het vol te houden, vind ik tenminste.

@melinimartin

insta-melinimartin

Dan al weer de laatste. Melina. Het jaloersmakende aan haar account vind ik gewoon hoe ze er uit ziet. Ze heeft echt super blauwe ogen, donker haar, en een hele mooie huid. Ook haar kleding vind ik echt super chill, en ze maakt gewoon altijd hele toffe foto’s.

Wie zijn jullie favoriete Instagrammers?

Liefs,

Share:

9 Comments

  1. 3 april 2016 / 12:23 pm

    Wow, wat een mooie accounts (zeker de kledingstijl van Petra)! De laatste tijd ben ik ook erg bezig met Instagram en dan kom ik ook zoveel mooie feeds en accounts tegen, het is echt jaloermakend :) Liefs

  2. 3 april 2016 / 11:53 am

    Oh de kledingstijl van Petra, wow! Niet volledig mijn ding maar er zitten wel toffe dingetjes tussen, hihi! En de kleurenschema dingetjes van deze accunts, prachtig! (Waarom lijkt het bij hun vanzelf te gaan en heb ik hier echt zot veel moeite mee?)
    Britt • Annebrittures recently posted…Monthly goals: aprilMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge