De meest inspirerende Instagram accounts

schermafbeelding-2016-09-20-om-21-18-14

Een tijdje geleden zat ik een beetje door Instagram te scrollen toen mijn vriendje opeens zei: “Wat voor accounts volg jij allemaal joh?! Zitten er überhaupt wel mensen bij die je echt kent?” Op dat moment besefte ik dat ik eigenlijk inderdaad heel weinig mensen volg die ik ook in het echt ken. Dit is omdat ik Instagram meer gebruik voor alle mooie foto’s en plaatjes. Op 100 selfies van dezelfde persoon zit ik nooit zo te wachten, ik vind het veel leuker om een beetje geïnspireerd te worden door alles wat er voorbij komt. Daarom leek het me wel leuk om bij deze mijn favoriete, inspirerende Instagram accounts te delen!

instagram accounts

Laat ik maar beginnen met een account dat ik al een aantal keer eerder met jullie heb gedeeld, namelijk het account van Petra. Ik vind haar stijl gewoon zó tof! Ze draagt altijd hele simpele, kleurloze outfits, ik hou ervan. De combinaties die ze draagt zijn altijd zo perfect. Echt mijn favoriete Instagram account ooit! – @PEPAMACK

instagram accounts

Het volgende account is van Nathalie. Ik volgde haar blog al heel erg lang, maar daar is ze nu een stuk minder actief op. Gelukkig plaatst ze wel heel veel op Instagram, dat vind ik echt heel leuk! Haar account is zo inspirerend (naar mijn mening)! Ze is altijd leuke dingen aan het doen, of op reis, of ze doet een aparte sport waar ik dan nog nooit van heb gehoord, super leuk! Hierdoor besef ik elke keer weer dat je gewoon de dingen moet doen waar je van houdt, en dat je dat ook makkelijk kunt combineren met alle ‘verplichtingen’. Echt, veel liefde voor haar profiel! – @NATHALIEKEMNA

instagram accounts

Up next, een account dat ik nog niet zo heel lang volg, maar waar ik wel heel erg van onder de indruk ben. Als je alleen al kijkt naar de foto’s hierboven, wauw! Het profiel wordt beheerd door Jannik. Hij is een Duitse jongen van 16 jaar, en maakt echt de meest prachtige foto’s. Ik krijg maar geen genoeg van al die mooie shots, en dan te bedenken dat dat gewoon in ons buurland is allemaal! Zo ga je de natuur wel wat extra waarderen, zo mooi! Zeker het volgen waard! – @JANNIKOBENHOFF

instagram accounts

Oké, deze laatste is echt een persoonlijke favoriet, omdat ik zo erg van de Franse taal houd. Dit account post namelijk bijna dagelijks een plaatje met een Frans woord, of een Franse zin/ spreekwoord met de vertaling erbij. Ik vind dit altijd heel leuk en interessant, en zo leren we ook nog iets tijdens dat doelloos door Instagram scrollen toch?! ;) – @FRENCHWORDS

Wat vinden jullie het meest inspirerende instagram account?

Liefs,

Share:

3 Comments

  1. 7 oktober 2016 / 6:52 am

    Haha zo herkenbaar, dat zegt mijn vriend ook altijd ;). Leuke accounts zitten ertussen, ik kende ze nog niet allemaal. Ik vind @boseaofb, @mvb412 en @joanpala ook heel toffe accounts hebben. @oakandfir vind jij waarschijnlijk ook gaaf.
    Nynke recently posted…Time fliesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge