OOTD | My New Mango Winter Coat

mango-winter-jas-4Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie? Als jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk op school, of ben ik in ieder geval heel hard bezig met school. De universiteit vraagt veel tijd, vandaar dat ik hier afgelopen week ook wat afwezig was. Ik volg nu meer colleges dan eerst, dus ik ben super druk. Binnenkort zal ik even een artikel schrijven over hoe mijn studie tot nu toe bevalt, maar vandaag heb ik weer een nieuwe OOTD voor jullie met mijn nieuwe, heerlijke Mango winter jas!

Ik was al heel lang op zoek naar de perfecte nieuwe winterjas. Die van vorig jaar was namelijk echt een beetje te koud. Al in begin oktober droeg ik die jas. De wind ging er helemaal doorheen en ik kan me ook echt niet bedenken hoe ik dat vorig jaar ooit heb overleefd. Tijd voor een nieuwe dus.

Na lang zoeken, veel passen, en veel terugsturen heb ik nu dan eindelijk de goede jas gevonden. Deze is van de Mango, hij is heerlijk warm, past overal bij, en hij was maar 40 euro! Echt heel goedkoop voor zo’n fijne winterjas, dus ik ben er heel blij mee. Zoals ik al zei: de jas past eigenlijk overal bij, maar toch blijf ik het het leukste vinden om hem lekker kleurloos te combineren. Mijn donkergrijze broek, een zwarte top, mijn lievelingslaarsjes en klaar is kees. Heel simpel, maar wel een outfit die ik heel fijn vind.

De foto’s zijn weer gemaakt door Anniek we spreken nu steeds af na college om nog even outfitfoto’s te maken, super handig en heel leuk om zo’n blogvriendinnetje in de ‘klas’ te hebben. (Sorry trouwens voor de kwaliteit van de foto’s, maar het licht werkte totaal niet mee, en het was ook nog eens aan het regenen, dus vandaar dat ze niet heel mooi zijn helaas…).

mango-winter-jas-3

mango-winter-jas-1

mango-winter-jas-2Coat – Mango | Top – Zara | Jeans – Pull & Bear | Booties – Catwalk | Necklace – Primark

Wat vinden jullie van mijn Mango winter jas?
Share:

7 Comments

  1. 10 november 2016 / 7:11 am

    Die jas is super leuk, het liefst zou ik echt 20 verschillende lange herfst jassen hebben, haha

  2. 9 november 2016 / 3:47 pm

    Wat een heerlijke jas zeg, en dat voor die prijs. I want him now too :)

  3. 9 november 2016 / 11:07 am

    Wat een geweldige jas! Snel maar eens langs de Mango om daar eens rond te kijken of ze nog meer leuke items hebben. Je outfit vind ik ook heel erg leuk, so classy :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge