LUCYTESS 2.0 – Een nieuw concept!

Hi allemaal! Nadat ik mijn in goede voornemens aan jullie vertelde dat ik dit jaar consequenter wilde gaan bloggen was ik vrijwel meteen daarna verdwenen. Dit is omdat ik even goed wilde nadenken over mijn blog. Ik heb lang nagedacht, veel gedaan en gefotografeerd, en veel vooruit geschreven. Het is tijd voor een heel nieuw concept!! Zijn jullie al benieuwd…?

Een nieuw concept?!

Rustig aan, er zal niet heel veel gaan veranderen. Ik wil me vooral meer focussen op een aantal, op precies te zijn 3, onderwerpen, en daar vooral over schrijven. Maar wat zijn die 3 onderwerpen dan?

Allereerst wil ik blijven schrijven over mode. Het interesseert me gewoon heel erg, ik vind het leuk om er mee bezig te zijn, en ik weet dat jullie het ook heel leuk om outfitfoto’s te zien. Dat zal dus zeker een hoofdonderwerp blijven op mijn blog. Ik zal wat vaker proberen outfits te posten, en ook soms eens laten zien als gewoon een aantal nieuwe items heb, als jullie dat leuk blijft.

Dan een andere passie van mij: reizen. Ik maak zo veel kleine reisjes met mijn vriend en dat is echt super leuk. Ik wil jullie daar ook zeker meer in meenemen! Of het nou een hotspot is, een hotel, een uitstapje over de grens, of een echte citytrip/ vakantie. Het is dus de bedoeling dat ik ook wat meer ga schrijven over reizen, omdat ik dat zelf echt heel erg leuk vind, en jullie volgens mij ook?

En dan… Een nieuw onderwerp! Ik had het er laatst over met mijn vriendje dat ik een wat gezondere leefstijl wil hebben/ beginnen. Wat meer sporten, naar buiten gaan, gezonder eten. Dit vind ik namelijk heel interessant, leuk, en het is goed voor jezelf natuurlijk. Daar wil ik jullie graag in meenemen! Om mezelf te motiveren, jullie te helpen met eventuele ideetjes, recepten, en dat soort dingen, kortom: een fittere lifestyle!

Dit zijn dus de 3 hoofdonderwerpen die aan bod gaan komen vanaf nu. Ik ben er zelf heel enthousiast over, en helemaal klaar en gemotiveerd om een beetje ‘opnieuw’ te beginnen!

Ik ben echt super benieuwd wat jullie van dit nieuwe concept vinden, dus laat het me zeker even weten!

Liefs,

Share:

6 Comments

  1. 31 januari 2017 / 8:31 pm

    Wat een leuke idee! Ik ben heel benieuwd naar je komende posten.
    Je bent heel inspirerend! Liefs x

  2. 30 januari 2017 / 11:38 pm

    Wat super leuk! En hoe toevallig, ik heb echt net bedacht dat ik wat gezonder moet gaan leven. Hopelijk kun jij me inspireren ;).
    Nynke recently posted…2016 | 2017My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge