Lifehacks die ik dagelijks gebruik!

DSC_1490xxHi allemaal! Geen ‘Z’ artikel voor vandaag, sorry. Het leek me namelijk super leuk om een paar van mijn favoriete lifehacks met jullie te delen. In deze post vertel ik er 4 die ik echt bijna dagelijks toepas in mijn leven. Van kledinghacks, tot reishacks, ik vind ze echt super handig! Thank me later ;)

Makkelijk je bh uitdoen

Dit klinkt misschien een beetje raar, maar ik doe dit ongeveer elke dag. Het is bijvoorbeeld super handig als je al bent omgekleed in pyjama, maar nog wel je bh aanhebt.  Ik zal het even uitleggen in stapjes, haha. 1. Maak je bh sluiting los op je rug (gewoon terwijl je je kleding aanhebt). 2. Ga je met je hand in je ene mouw, en haal je je arm door het bandje. Daarna doe je hetzelfde met je andere arm. Vervolgens kan je super makkelijk van de voorkant onder je shirt je bh uittrekken! Vroeger gebruikte ik dit vooral bij ballet, want dan hoef je niet helemaal topless te gaan ;).

Kleding ‘ontkreukelen’ zonder strijkbout

We hebben vast allemaal wel eens dat je iets wilt aandoen, maar dat het nog niet gestreken is. Of misschien is er een deel verkreukeld. Dit is super simpel op te lossen. Trek het kledingstuk aan, of hang het ergens op. Vervolgens maak je het gekreukelde deel nat met een plantenspuit, en dan föhnen maar! Vooral als je het item aan de onderkant een beetje straktrekt werkt dit echt super goed!

Gebruik conditioner om je benen te scheren!

Eh, conditioner als in crèmespoeling voor je haar? Yes! Ik zweer hier echt bij. Sowieso is mij sinds ‘jongs af aan’ aangeraden om nooit scheerschuim te gebruiken (vraag me niet waarom), maar hierdoor doe ik dat dus ook nooit, haha. Als je je benen gaat scheren is het echt een aanrader om je benen eerst een beetje nat te maken, dan in te smeren met conditioner, en dan te scheren. Je benen worden hier echt suuuuper zacht en glad van! Voor ultiem zachte beentjes is zeg ik ook nog even scrubben, en je kan de hele wereld aan! ;)

Boek geen hotel, maar een Airbnb

Oké, jullie snappen wel dat dit geen ‘dagelijkse’ lifehack is, maar wel iets waar ik aan denk als ik een citytrip maak. Hotels kunnen best duur zijn, en vaak zit je dan in een heel toeristisch gedeelte. Als je via Airbnb of Wimdu een appartementje of huis huurt kan je veel goedkoper uitkomen, én zit je dus echt in iemands huis! Meestal is die persoon niet thuis, maar daar kan je zelf voor kiezen. Wat ik er persoonlijk zo leuk aan vind, is dat je je echt tussen de lokale bevolking bevindt! Zo lijkt het net of je even daar woont.

Kennen jullie nog goede lifehacks?

Liefs,

Share:

10 Comments

 1. 1 maart 2016 / 8:15 pm

  Die airBnb doen wij ook graag. Zeker als we een city trip doen waarbij we alleen in ons “hotel” komen om te slapen. En in NEderland pakken we soms een secret hotel.

 2. 27 februari 2016 / 8:47 pm

  Hey die van de conditioner vind ik wel erg goed! Ga ik eens proberen, want zo heerlijk zacht voelen mijn benen nooit aan nadat ik ze heb geschoren met scheergel..
  Britt • Annebrittures recently posted…• Krokusmeeting •My Profile

 3. 26 februari 2016 / 8:14 pm

  Supertoffe tips! Die van de conditioner hoorde ik al vaker, nu wil ik het echt eens testen! En jaaaa, na een paar fijne ervaringen ben ik ook een voorstander geworden van AirBnb :) xx

 4. 26 februari 2016 / 8:04 pm

  Wat een handige hacks, de eerste en laatste hack moet ik ook eens proberen. Kijken of mijn bh net zo makkelijk uitgaat, haha #soepel. Liefs

 5. 26 februari 2016 / 7:28 pm

  Oeh wat een handige hacks! Het scheren van je benen met conditioner klinkt echt ideaal. En airbnb kende ik natuurlijk wel, het lijkt me inderdaad heel tof om in een lokaal huisje te slapen als je in het buitenland bent. Al zou ik het wel alleen doen als ik samen met iemand weg ga. x
  Esmée recently posted…OOTD: DELFSHAVEN ROTTERDAMMy Profile

 6. 26 februari 2016 / 7:02 pm

  Die BH tip heb ik zo vaak gelezen, maar ik snapte ‘m nooit zo erg haha. Nu word het al iets duidelijker.

 7. Caroline
  26 februari 2016 / 3:03 pm

  Jaa conditioner is echt super handig, Thankss voor alle tips!

 8. 26 februari 2016 / 10:26 am

  Vanaf vandaag ga ik nóóit meer mijn benen met scheerschuim scheren maar met conditioner, klinkt onwijs handig!
  Emma recently posted…DIY: PindarotsjesMy Profile

 9. 26 februari 2016 / 7:54 am

  Grappige tips! Ik gebruik altijd de stijltang om m’n kleding nog even snel te ‘strijken’ haha, dat werkt ook prima. Airbnb is inderdaad een uitkomst!
  Linda recently posted…Week report #13 (+ poll!)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge