De leukste (Nederlandse) Airbnb’s om de kerstvakantie door te brengen!

airbnb-1Hi allemaal! De kerstvakantie is in zicht (nog maar heel eventjes!), en dat betekent voor de meeste mensen dat het tijd is om er op uit te trekken. In mijn post over de leukste uitstapjes in december schreef ik al dat het heel leuk is om een hotelletje te boeken, maar een Airbnb is natuurlijk al helemaal leuk! Net alsof je even tijdelijk bent verhuisd, haha. In deze post deel ik de tofste (en één super dure!) Airbnb’s in Nederland waar je eventueel deze kerstvakantie zou kunnen verblijven. 

airbnb-1 airbnb-2airbnb-3
Bussum €65 p/n

We beginnen met de goedkoopste! Deze super mooie Airbnb is te vinden in Bussum, en ik ben er echt verliefd op geworden! De inrichting vind ik heel erg tof! Het is super sfeervol, en kleurrijk. Echt heel mooi! Het is dan wel een studio, dus alles is in 1 ruimte, maar ik zou hier maar al te graag wonen! Wauw!

airbnb-6airbnb-4 airbnb-5
Waalwijk €90 p/n

Dan een iets duurdere variant. Deze ‘groene’ Airbnb vinden we in Waalwijk. Wat ik het mooiste vind aan deze Airbnb is toch wel de badkamer, wauw! Het is zo mooi licht, en heel ruim! Als ik hier zou wonen zou ik echt nooit meer m’n badkamer uitkomen denk ik. En dan die privacy die je er hebt. Heel tof allemaal!

airbnb-7 airbnb-8 airbnb-9

Amsterdam €225 p/n

Aangekomen bij de middelste prijsrange. Voor 225 euro per nacht kun je in dit prachtige grachtenpand in Amsterdam slapen. Sinds ik klein ben droom ik er echt al van om in een grachtenpand te wonen, dus als ik ooit een keer geld te veel heb ga ik zeker weten een keertje zoiets huren! (Of natuurlijk kopen als ik echt omkom in het geld ;)). Bijna alles aan deze Airbnb is ingericht zoals ik het zelf waarschijnlijk ook zou doen. Lekker minimalistisch, maar wel gezellig door de planten en lichtjes. Ik hou er van!

airbnb-10 airbnb-11 airbnb-12
Amsterdam €346 p/n

Dan als één na laatste nog een grachtenpand! En weer zo heerlijk minimalistisch ingericht. Dit pand straalt gewoon ‘chic’ en rijkdom uit, zo mooi! Alle spullen zijn echt prachtig, en hoe leuk is het dat je zo in het raam kunt zitten! Dan heb je al een grachtenpand, en ook dat nog erbij, zo tof! Vinden jullie trouwens niet dat dat bed er echt mega zacht uitziet?! Volgens mij slaap je daar echt als een roosje.

airbnb-13 airbnb-14 airbnb-15
Amsterdam €469 p/n

Last but not least, nog een Amsterdamse Airbnb, maar dan een woonboot (en niet zomaar eentje). Deze woonboot is echt mega fancy ingericht. Daarbij heeft het ook nog een splitlevel, wat het extra bijzonder maakt! En check die keuken ook, net alsof je in de keuken van een restaurant staat! Persoonlijk vind ik 469 euro per nacht lichtelijk (ahum) overpriced, maar het is wel heel erg tof!

Vinden jullie het leuk om in Airbnb’s te verblijven?

Liefs,

Share:

1 Comment

  1. 17 december 2016 / 11:15 am

    Ziet er echt goed uit allemaal! Als mijn huis er later zo uit ziet ben ik gelukkig. :)
    Laura recently posted…FALL VIBES ☕My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge