Outfit | Eindelijk écht lente!

lente outfitHola! Sorry voor de radiostilte, maar mevrouw hier heeft eindelijk weer tijd gevonden om een nieuwe blogpost te schrijven (maandagavond 23:01, jawel). Mama had vorige week een hele mooie plek met super veel bloesem gezien, en omdat ze wist dat ik daar heel erg van houd reden we er vrijdagmiddag na school nog even heen. Ik maakte een paar foto’s en mama maakte er ook nog een paar van mijnvan mijn soort van lente outfit. Een mini outfitpost dus, met het ultieme lentegevoel (oké en die wollen jas moeten jullie dan maar even wegdenken).

Zoals ik in deze post al vertelde heb ik het echt super druk met van alles en nog wat. Er zit in ieder geval geen saai moment in mijn dag (behalve sommige lessen op school dan), maar dus ook vrijdag zat mijn dag weer helemaal volgepland. Om half 6 was ik thuis, toen ben ik snel met mama naar de bloesem gereden, en om kwart voor 8 stond ik al weer klaar om te dansen. Ook al hadden we wat tijdgebrek/ tijdsdruk, ik vind de foto’s wel heel tof geworden. Voor nu deel ik even mijn 3 favorieten met jullie.

lente outfit

De foto’s zijn wel een stuk kleurrijker dan jullie van mij gewend zijn, haha. Ik houd er helemaal niet van als er groen op de achtergrond van mijn outfitfoto’s staat, maar goed, voor deze ene keer kon ik er wel mee leven, aangezien dit de enige manier was om de bloesem ook op de foto te krijgen.

Alle kleur wordt dan ook weer een beetje gecompenseerd door mijn outfit, die lekker kleurloos is. Ik houd ervan :) Deze zonnebril is trouwens echt mijn nieuwe pareltje, ik ben er zo verliefd op! Gewoon van de Primark voor maar 3 euro, maar hij ziet er zo fashionable uit haha. Beetje oversized, super toffe vorm, en natuurlijk zwart.

Sorry trouwens voor het feit dat er nog iets op mijn hand staat, dat soort dingen gebeuren dus als je een beetje in tijdnood zit hihihi.

lente outfitlente outfit

Top – Zara | Skirt – ASOS | Coat & Sunglasses – Primark

Vinden jullie die bloesem ook zo mooi?

Liefs,

Share:

12 Comments

 1. Jeoma
  13 april 2016 / 9:34 pm

  PRACHTIG ZOWEL DE BLOESEM ALS JIJZELF. MOOIE FOTO,!,

 2. 13 april 2016 / 5:50 pm

  Prachtig zeg, een kleurloze outfit met bloesem op de achtergrond<3
  Emma recently posted…Net echtMy Profile

 3. 13 april 2016 / 9:54 am

  Vind bloesem bomen ook zo mooi, helemaal tegen een strak blauwe lucht <3. Leuke outfit!

 4. 13 april 2016 / 9:22 am

  Jaa, de bloesems die nu groeien zijn onwijs mooi <3 En die jas die je aan hebt is erg leuk

 5. 13 april 2016 / 6:39 am

  Wauw, hele mooie bloesem en zoveel! Die laatste foto van jou is ook heel tof. X
  Laura recently posted…DEN BOSCHMy Profile

 6. 13 april 2016 / 6:29 am

  Ja, prachtig die bloesem! Ik word daar zo onwijs vrolijk van!! En ik vind de foto’s prachtig! Ik vind de foto met een groene achtergrond júíst supermooi! Vaker doen, creëer je een prachtig contrast mee!
  Emma recently posted…Appelcrumble met rood fruitMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge