Wat ik allemaal aan mezelf wil veranderen

kleine tattooNo worries, dit is geen post waarin ik jullie ga vertellen over al mijn onzekerheden en elk minpuntje van mijn lichaam onder een vergrootglas leg, nope. Natuurlijk zijn we allemaal wel eens ontevreden over hoe we eruit zien, maar dat is niet helemaal het doel vandaag. Het gaat namelijk over iets andere aanpassingen die ik in de loop van de tijd wil gaan ‘uitvoeren’.

Een kleine tattoo

kleine tattoo

Zoals jullie weten wil ik al best lang een tattoo. Gewoon een kleine tattoo, en met een mooie betekenis. De laatste tijd ben ik echt verliefd geworden op de bovenste symbooltjes. Driehoeken vind ik sowieso altijd al iets tofs hebben, en deze zijn al helemaal gaaf omdat ze echt iets betekenen. Er zijn nog meer van deze driehoekjes, maar dit zijn mijn favorieten. Ik denk dat ik er dan gewoon één of twee op de zijkant van mijn pols neem. Heel subtiel, maar wel mooi.

Tijd voor een nieuwe piercing

kleine tattoo

Ahhh ‘piercing-kriebels’. Ik vind (oor)piercings zó gaaf! Vooral het linker plaatje hier is echt goals. Het is al weer te lang geleden dat ik een nieuwe piercing heb laten zetten, dus nu wil ik al weer een nieuwe haha. Ik denk dat ik zo eentje op de helft wil laten zetten. De derde piercing in mijn linkeroor is nu helaas dichtgegroeid, maar dan heb ik er toch weer 3. En dat staat ook eigenlijk net iets leuker dan alleen 3 naast elkaar vind ik :)

Dan nog een laatste verandering

kleine tattoo

Dan het laatste puntje waar ik al best lang over zit na te denken. Ik wil namelijk mijn haar verven. Woensdag heb ik er al weer een redelijk stuk vanaf geknipt, maar nu wil ik het nog wat donkerder verven. Ik vind mijn haar zo saai op dit moment haha, tijd voor iets nieuws. Het is niet een hele ingrijpende verandering, maar toch weer even iets anders. Volgens mij heeft dit een beetje te maken met het hele ‘ik sta al te lang stil’ gevoel. Binnenkort ga ik een nieuwe afspraak maken bij de kapper om dit te doen :D

Zouden jullie ook een kleine tattoo willen? Of liever een grote? Of juist helemaal niks?

Liefs,

Share:

18 Comments

 1. 14 april 2016 / 6:44 pm

  Ik schrok eventjes van de titel. Ik dacht dat je jezelf helemaal ging afkraken, terwijl je juist zo’n leuke meid bent met je imperfecties <3 Zo'n minimalistische tattoeage is zo mooi, maar iets houdt me tegen. Ik twijfel zo erg.
  Lisa recently posted…Sunset 8.4.16My Profile

 2. 11 april 2016 / 9:50 pm

  Oehhh die tattoos izjn heel tof – altijd exciting die kleine maar subtiele details. Ik ben voor! Ik heb er 2 en hou het daar voor nu even bij. Wel kan ik een hair make over gebruiken, want mijn haar hangt er maar wat bij te bungelen. Bo-bo-bo-boooring!

  XO from Malta,
  http://www.b-biche.com

 3. 11 april 2016 / 8:14 pm

  Wat leuk! Zelf wil ik ook al lang een tattoo maar ik heb er nooit genoeg geld voor. :s
  Liefs,
  Yara

 4. 11 april 2016 / 4:00 pm

  Spannend! Ik zou ook graag een kleine tattoo nemen, en nog een 4de gaatje.
  Jill recently posted…$PRINGMy Profile

 5. 9 april 2016 / 4:49 pm

  Wauw, waar heb je die driehoekjes gevonden? Ik vind ze echt tof, wow! Vooral omdat het echt een betekenis heeft en vooral omdat niet veel mensen hem kennen, dan kan je er nog wat over zeggen. Ipv dat lelijke infinitie teken. Oh ben benieuwd hoe jouw haar eruit zou zien in een donker tintje, hihi!
  Britt • Annebrittures recently posted…ACAI BOWL • MIJN TWISTMy Profile

 6. 8 april 2016 / 10:14 pm

  Wat een toffe ideeën! Ik had vroeger nooit iets met tattoos en nu ga ik ze ook steeds leuker vinden, hihi! Zo een kapsel is ook erg tof zeg, alleen zou ik het zelf nooit zo kort durven te knippen.
  Gina recently posted…Searching for the right items ♥My Profile

 7. 8 april 2016 / 7:23 pm

  Aaah! Zo leuk! Ik zou ook enorm graag een kleine subtiele tattoo willen… die driehoekjes zouden volgens mij echt heel mooi bij jou staan! (net zoals dat haar en die piercings trouwens!)! Liefs! X

 8. 8 april 2016 / 4:17 pm

  Haha, stiekem zag ik bij het zien van deze titel dat je allerlei onzekerheden ging opsommen in dit artikel. Ik zou zelf ook nog wel een piercing, oftewel ringetje door mijn oorschelp, willen alleen denk ik dat ik dat nooit zou durven..
  Fleur Sophia recently posted…casual Friday outfitMy Profile

 9. 8 april 2016 / 11:27 am

  Oeeh tof! Weet je toevallig hoe zulke driehoekjes heten? Ze zijn heel erg gaaf!

 10. 8 april 2016 / 11:00 am

  Na die foto’s gezien te hebben, kriebelt het bij mij ook om weer eens een piercing te laten zetten. Ik ga samen met mijn beste vriendin deze zomer (voor haar verjaardag) een piercing laten schieten zoals de bovenste in de rechter foto. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat uitdraaien allemaal hihi :) Ik ben benieuwd naar het eindresultaat als jij een tatoeage en een piercing laat zetten!
  Lobke – Lovali recently posted…Mijn creatieve collectie werd aangevuldMy Profile

 11. 8 april 2016 / 10:56 am

  Hele leuke dingen! Vooral dat van de piercingen, yass! Drie maanden geleden een helix piercing laten piercen en wil stiekem weer een piercing. Liefs
  Rozemarijn recently posted…Make-Up StashMy Profile

 12. 8 april 2016 / 10:05 am

  Ik wil ook heel graag mijn haar anders, maar ik durf niet! Ik ga het niet meer donkerder verven want het heeft mijn haar zo beschadigd, echt zonde :( Die symbooltjes die je misschien als tattoo wilt zijn echt super gaaf!
  Sija recently posted…Review || Garnier herstellend serumMy Profile

 13. 8 april 2016 / 8:22 am

  Ik herken dat over dat haar! Ik wil nu ook weer laagjes, ik ben benieuwd hoe je haar eruit ziet!
  Laura recently posted…LOVE LIST • MARCHMy Profile

 14. 8 april 2016 / 8:01 am

  Ik zou ook wel graag een kleine tattoo nemen, maar ik weet van mezelf dat ik er niet snel een zou nemen haha. Een piercing daarentegen wil ik wel graag hebben, want ik heb er al twee gehad maar die zijn allebei ontstoken geweest en toen moest ik ze eruit halen… oops. En mijn haar ga ik trouwens ook verven, maar dan lichter!
  Maaike recently posted…Dit is de eerste keer dat ik dit ga doen…My Profile

 15. 8 april 2016 / 7:48 am

  Dit zijn nou juist leuke veranderingen! Zelf heb ik al 1 tattoo maar wil er op het moment nog 2 erbij haha. Ook wil ik heel graag mijn haar ook op zo een manier verven zoals op de foto, ik ben mn haar zo saai op het moment haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge