‘Key pieces’ voor de winter + outfit inspiratie

Key Pieces #03Hee allemaal! Het is steeds kouder aan het worden en ook al wordt het voorlopig nog niet officieel winter, het voelt wel zo… Zo kwam ik ook op het idee om een post te maken met wat items waar ik persoonlijk in ieder geval niet zonder kan tijdens de winter: key pieces. Ik ben heel benieuwd of jullie het met me eens zijn!

Key Pieces #01
Laten we beginnen met een item dat ik echt heel erg tof vind, namelijk een ‘jumper dress‘. Het is een super toffe variant op een normale trui, en de perfecte manier om toch jurkjes te dragen in de kou. Deze is van Esprit, een merk waar ik altijd op terugval als het winter wordt. Ze hebben namelijk hele mooie kwaliteit truien en jassen, heerlijk is dat als het zo koud is! De kleur van deze jumper dress vind ik echt heel leuk ook, dus hier ga ik naar op jacht binnenkort!
Key Pieces #02
Het volgende item dit paar enkellaarsjes. Zwarte enkellaarsjes zijn mijn favoriet, maar natuurlijk is elke kleur prima. Enkellaarsjes passen namelijk gewoon overal bij. Rokjes, een spijkerbroek, een pantalon, een jurkje en ga zo maar door. Zelf vind ik de outfit hierboven wel heel erg tof, maar de combinaties zijn dus eindeloos!
Key Pieces #03
Natuurlijk kan een mooie winterjas niet ontbreken in dit lijstje. Vorig jaar heb ik echt een slechte winterjas gekocht en ik merk nu al dat hij te koud is (en dat terwijl het nog winter moet worden…). Tijd voor een nieuwe dus! Ik ben nu al een paar weken op zoek naar eentje die ik écht wil hebben, deze blauwe  van Esprit is echt super tof! En wat vinden jullie van de combinatie donkerblauw met baby roze?
Wat vinden jullie echte ‘key pieces’ voor de winter?

Liefs,

Share:

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge