It’s officially spring!

Wat was het toch een lekker weertje gister. Lekker in korte mouwen en een jasje erover op de fiets. Heerlijk! Ik schrijf dit nu terwijl ik vanuit mijn kamer naar de stromende regen zit te kijken. Raar hoe het weer zo snel kan veranderen. Maar ik heb in ieder geval genoten van het weer gister. Het was officieel lente, en dat was wel meteen te merken!

Gister was natuurlijk de eerste echte lente dag (ook al voelde het al eerder zo) en het was meteen echt lekker weer! Samen met een vriendin ben ik daarom op pad gegaan met onze camera. Het was zo mooi weer en we wilden heel graag foto’s maken van de roze bloesem bij ons in de buurt voordat het weer weg is, dat is ons namelijk vorig jaar overkomen… Maar deze keer waren we op tijd. De bomen stonden nog vol in bloei en de lucht was echt helemaal blauw, gewoon perfect! Dit zijn de resultaten! Niet heel gevarieerd, maar ik kan in ieder geval niet genoeg krijgen van die mooie bloesem, het ziet er zo vrolijk uit!

En toen we toch bezig waren, ging het uiteindelijk over in een mini fotoshoot hehe…
De lente is echt mijn favoriete seizoen, alle mooie bloemen, schattige jonge dieren, iedereen wordt weer wat vrolijker, alleen de insecten mogen van mij nog wel wat langer wegblijven, maar ja ;)
Wat is jullie favoriete seizoen?
Share:

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge