Item Battle | That Striped Top

stripes-ripped-jeans-4

Hi allemaal! Natuurlijk was het eigenlijk de bedoeling dat er vandaag een nieuwe outfitpost online zou staan, maar het is gewoon zó koud!!! Mijn doel is wel om volgende week een nieuwe outfit aan jullie te laten zien, want dat blijven toch mijn favoriete posts, maar voor nu heb ik iets anders bedacht namelijk: een item battle. Ik heb twee oude looks teruggezocht die hetzelfde item bevatten, en ik ben super benieuwd welke jullie favoriet is!

stripes-ripped-jeans-3 DSC_3005

Ik heb echt ontelbaar veel gestreepte items in mijn kledingkast hangen, haha. Ik vind dit soort items gewoon super fijn omdat ze overal bij passen, en je outfit toch net wat specialer maken dan een effen top. Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik ook best vaak gestreepte kleding op mijn blog laat zien, dus daarom leek het me wel leuk om twee looks met dit item te vergelijken.

De eerste outfit is wat stoerder met de ripped jeans en, stoere enkellaarsjes, terwijl de tweede look veel vrouwelijker (en zomerser (kijk dat heerlijke zonnetje dan!)) is. Zwierig rokje, laarsjes met een hak, ook heel erg leuk!

Zelf vind ik het echt een moeilijke keuze, haha. Het zijn twee hele verschillende outfits, maar toch allebei wel heel fijn! Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd:

Welke outfit is jullie favoriet, of zouden jullie het nog anders stijlen?

Liefs,

Share:

13 Comments

 1. 23 januari 2016 / 10:42 am

  Leuk idee voor een artikel! Vind beide outfits leuk, maar als ik moet kiezen ga ik voor de outfit met jeans. Met streepjes zit je altijd goed :).

 2. 20 januari 2016 / 8:01 pm

  Beide zijn zo leuk! Maar de tweede is toch mijn favoriet want ik ben niet echt zo’n denim fan en dat rokje staat je heel erg leuk. :)
  Luna recently posted…New room: inspiratie opdoenMy Profile

 3. 20 januari 2016 / 4:31 pm

  Ja, man, het eigenlijk gewoon echt te koud om outfitfoto’s te schieten, haha! Zoiets is ook heel leuk inderdaad :) Ik ga voor de tweede outfit, vind die echt onwijs leuk!
  Anniek recently posted…Outfit / Slobber meets chiqueMy Profile

 4. 20 januari 2016 / 2:21 pm

  Zelf zou ik eerder de outfit met de broek dragen, maar met dat rokje staat het t-shirtje ook heel leuk. Misschien dan toch maar voor het rokje? ( Super leuk outfits trouwens!)

 5. 20 januari 2016 / 2:04 pm

  ik vind ze allebei erg leuk! vooral omdat ik gestreepte items zo leuk vind! maar mijn voorkeur is 2 :)

 6. 20 januari 2016 / 11:39 am

  Ik vind ze allebei super leuk, maar als ik moet kiezen dan toch de eerste!

 7. 20 januari 2016 / 7:24 am

  Mijn favoriet is toch wel de eerste, met die leuke jeans en laarsjes, zeker voor de tijd van het jaar! Maar de andere outfit is ook heel erg leuk hoor!
  Emma recently posted…LimoencakeMy Profile

 8. 20 januari 2016 / 7:08 am

  Ik kan eigenlijk niet kiezen… Mijn lichte voorkeur gaat dan toch naar de outfit met spijkerbroek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge