Introducing: My Bucketlist!

bucketlistHey allemaal! Bij het nieuwe jaar horen voor de meeste mensen nieuwe voornemens, maar ik ben daar niet zo van. Wel vind ik het altijd leuk om terug te kijken op het afgelopen jaar, en vooruit te kijken naar wat ik dit jaar allemaal wil doen/ bereiken! Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ik weer een bucketlist heb gemaakt. Er staan doelen op voor op de korte termijn en voor op de lange termijn. Zijn jullie al benieuwd? Wat staat er op jullie bucketlist?

Het leek me wel leuk om een paar dingen die op mijn bucketlist staan voor 2017 toe te lichten, omdat het een beetje onduidelijk kan zijn, en anders is dit ook zo’n kort artikel ;).

Consequenter bloggen

Zoals jullie wel hebben gemerkt ben ik de laatste maanden nogal afwezig geweest. Ik heb niet consequent geblogd, maar vooral wanneer ik even de tijd had. Dit is omdat ik het heel erg druk had, aan mijn nieuwe leventje als student moest wennen, en niet wil dat bloggen een verplichting wordt. Ik blog omdat ik het leuk vind, en niet om elke week in de stress te schieten dat er nog geen artikel voor jullie klaar staat. Inmiddels heb ik een beetje een ritme gevonden in dit nieuwe leventje, dus hopelijk wordt dit doel bereikt in 2017!

Meer boeken lezen

Het is niet dat ik helemaal geen boeken heb gelezen het afgelopen jaar. In de laatste 3 maanden van 2016 heb ik al zo’n 5 mega dikke schoolboeken uitgelezen, en ook toen ik examen deed heb ik genoeg boeken gezien, maar niet de boeken die ik lees omdat ik het écht leuk vindt. Voor mijn laatste verjaardag heb ik wel een paar boeken gekregen, en hopelijk heb ik dit jaar wat meer tijd om ze ook echt te gaan lezen.

Wat meer van het leven genieten

2016 was geweldig, echt waar, maar toch heb ik soms het gevoel dat ik echt een beetje in een sneltrein zit, en zo overal doorheen ‘sjees’. In 2017 wil ik wat meer stilstaan bij alle leuke dingen die ik doe en die me overkomen. Daarbij bedoel ik met dit doel om soms gewoon even de verplichtingen te vergeten en lekker iets impulsiefs te doen. Ik ben heel perfectionistisch, en je zult mij niet snel zien spijbelen bijvoorbeeld, maar soms is het wel even fijn om gewoon even los te komen uit al die dingen die moeten.

Minder onzeker zijn

Dit is een hele slechte eigenschap van mezelf, en ik kan hier heel erg in gaan zitten. Er zijn zo veel mensen die mooier zijn, betere cijfers halen, beter kunnen dansen, en zo kan ik echt uren doorgaan. Ik ben super snel onzeker en kan mezelf daardoor heel erg naar beneden gaan halen (Hier schreef ik een tijdje geleden al over mijn angst om dik te worden). Ik vind het heel erg moeilijk om dit aan mezelf te veranderen, want zo bekritiseer ik mezelf echt al jaren, ongeacht wat iemand anders tegen me zegt. Toch wil ik dit jaar proberen er echt wat aan te veranderen, en een wat positiever zelfbeeld te creëren. Ieder mens is uniek toch?

Zo dat was even een toelichting van een aantal van de doelen op mijn bucketlist voor dit jaar. Vandaag is trouwens de laatste dag om mee te doen aan mijn nieuwjaars winactie! Dus als je nog niet meedoet, zeker doen! :D

Wat staat er op jullie bucketlist voor dit jaar?

Liefs,

Share:

4 Comments

 1. 9 januari 2017 / 4:19 pm

  Dat puntje over onzekerheid snap ik heel goed, ik heb dat ook een beetje. Dit jaar doe ik eindexamen, en wil daarna het liefst naar het AMFI gaan. Heel lang heb ik getwijfeld omdat ik bang was dat ik niet goed genoeg was ofzoiets, maar nu heb ik me toch ingeschreven en ga ik het gewoon proberen. :)
  Isa recently posted…CITYTRIP | AntwerpMy Profile

  • 11 januari 2017 / 10:25 am

   Wat goed dat je het gaat proberen! Heel veel succes alvast, dat moet helemaal goed komen :D

 2. 9 januari 2017 / 12:23 pm

  Super leuke doelen! Ik wil graag meer reizen (ook toerist spelen in eigen land, België dus) en meer genieten van de kleine dingen :)
  Florence recently posted…Florence’s foto’s #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge