Interieur Inspiratie | A new Bedroom!

Hi allemaal! Deze kerstvakantie is het tijd om mijn kamer een leuke update te geven. Ik heb nu een tijdje geleden met mijn moeder van kamer geruild, maar door school en alle andere verplichtingen nooit echt tijd gehad om het goed opnieuw in te richten. Daar is het nu tijd voor! Daarom deel ik bij deze een paar plaatjes als interieur inspiratie!Mijn kamer is nu heel wit, en dat wil ik ook graag zo houden, maar ik wil het niet zo kil hebben. Het lijkt me daarom leuk om een paar plantjes neer te zetten, een kleedje neer te leggen, een dekentje op mijn bed te gooien en wat posters/ foto’s op te hangen.

Donkergroen vind ik heel erg mooi in een kamer. Met zwart, wit en hout bijvoorbeeld, dat lijkt me heel tof! De muur op de foto rechtsboven vind ik heel mooi. Ik zou het dan nog ietsje donkerder willen, maar dat spreekt mij in ieder geval heel erg aan. Dan nog een plantje erbij of roze rozen (zoals op dezelfde foto) vind ik heel mooi staan. Ik weet niet zeker of ik dit nu ga doen, of pas later of wanneer ik het huis uitga, maar dat moet ik even zien.

Dan heb ik nog een hele lege witte muur waar ik graag posters en foto’s van van alles wil ophangen. Het moet natuurlijk niet te druk worden, maar gewoon een paar dingetjes om de leegte op te vullen lijkt me heel leuk.

Als laatste wil ik graag wat sfeerlampjes ophangen (van die soort kerstlichtjes) omdat dat er gewoon super cute uitziet, en ik vind dat dan zo leuk om aan te zetten ’s avonds als ik nog aan het Netflixen ben bijvoorbeeld.

Doen jullie trouwens al mee aan mijn nieuw jaar winactie? Daar zijn ook een paar leuke interieurspulletjes bij te winnen, dus grijp je kans! Meedoen kan tot en met dinsdag 10 januari, dan zal ik de winnaar een berichtje sturen!

Wat vinden jullie van deze interieur inspiratie? Hoe ziet jullie droomkamer eruit?

Liefs,

Share:

6 Comments

 1. 7 januari 2017 / 12:21 pm

  Super leuke inspiratie Tess! Groen is mijn lievelingskleur dus dat kan niet fout gaan in een kamer :)

 2. 6 januari 2017 / 10:21 pm

  Zo’n donkergroene kleur is echt mooi op een kamer! Ik vind donkerblauw bijvoorbeeld ook mooi voor een slaapkamer ;) En ik had je winactie helemaal gemist, dus ik ga nog even meedoen.

  Liefs!
  Eva recently posted…Mijn persoonlijke goede voornemens voor 2017My Profile

 3. 6 januari 2017 / 10:12 am

  Ah wat een heerlijke inspiratie. Ik vind de groene sprei over het bed erg mooi! Het geeft een heel duurzaam en mooi effect (als je begrijpt wat ik bedoel haha, moeilijk uit te leggen). En dan in combinatie met een paar kamerplanten en lichtjes, heel leuk idee :) Ik kan niet wachten tot ik later mijn huis helemaal kan gaan stylen.

  En ja ik doe mee met je winactie! Hoop zeker dat ik win haha ;)
  Eva recently posted…The True Cost Of Our Clothes…My Profile

 4. Tessa
  6 januari 2017 / 9:31 am

  Wauw aan donkergroen denk ik niet zo snel, maar het staat eigenlijk wel heel mooi. Zelf vind ik lila/blauw in combinatie met wit en hout altijd wel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge