Instagram Lately

Instagram feed

Aangekomen bij de letter ‘I’, dacht ik meteen aan Instagram (beetje verslaafd misschien). Daarom leek het mij wel weer eens leuk om een soort Instagram recap te delen. Ik heb eigenlijk echt geen idee of jullie mij allemaal op Instagram volgen, maar juist daarom vind ik het wel leuk om de foto’s ook nog eens hier te delen!

 1. Deze roze quote is de meest recente foto die ik heb gepost. Ik vond sowieso de tekst perfect, het liefste zou ik de rest van mijn leven steeds naar nieuwe plaatsen reizen, nieuwe dingen ontdekken en nieuwe mensen leren kennen! Daarnaast vond ik het extra leuk om hem te posten, omdat ik over precies 3 weken met mijn beste vriendinnetje naar Parijs ga!!! Ik kan echt niet wachten, haha!
 2. Dan even een throwback. Afgelopen zondag was echt volgepland met huiswerk, dus wilde ik gewoon even mijn favoriete foto uit Londen delen om een beetje weg te dromen terwijl ik thuis zat met de regen en wind die langs de ramen suisde.
 3. Als derde een inspiratiefoto, namelijk de piercings. Een tijdje geleden schreef ik al deze post over mijn kleine verslaving aan piercings, en toen ik dit plaatje tegenkwam was ik ook weer meteen verkocht. Prachtige oorbellen, en zo mooi al die gaatjes naast elkaar! Ik kan niet wachten om nog meer piercings te zetten, zodat mijn oor ook zo mooi volhangt, haha (is dat raar?!?!).
 4. De foto van onze plant plaatste ik vrijdag. Zoals jullie waarschijnlijk wel hadden gemerkt, kwam er geen post online, en dit was omdat ik de avond ervoor al om kwart over 8 naar bed was gegaan! Ik was best ziek, en extreem moe, dus had ik besloten om die dag even over te slaan en dat moest ik even melden met een foto :p.
 5. En dan een selfieee, haha. Ik had deze al een keer gepost, maar toen in zwart-wit. Toch vond ik hem eigenlijk leuker in kleur, dus ‘yolo’, ik dacht ik post hem gewoon nog een keer, haha.
 6. ‘Yay’ omdat het bijna weekend was. Heerlijk! Zoals jullie wel kunnen zien houd ik van roze quotes hihi. Ik probeer mijn feed gewoon zo licht mogelijk te houden met soms roze details :).
 7. Deze outfit heb ik al aan jullie laten zien! Toen ik mijn H&M bestelling binnenkreeg ging ik natuurlijk meteen alles passen, en ik werd zo verliefd op deze top! Daarom ging ik meteen foto’s maken, en ‘Instagrammen’, hihi.
 8. Deze foto weergeeft echt mijn perfecte ochtend: mijn favoriete ontbijtje en favoriete boek bij elkaar. Serieus: banaan met yoghurt is echt een aanrader. Ik ben zo blij dat dat ook iets is, wat ik nu tijdens mijn challenge nog kan blijven eten!
 9. Oh, en kijk hoe mooi deze foto is! Ik was naar school aan het fietsen toen ik opeens zag hoe prachtig de lucht was! Ik handelde natuurlijk als een echte blogger: handschoenen uit, snel telefoon pakken, en heel onhandig fietsend een foto maken. Maar hé, het resultaat mag er wezen toch?!
 10. Ah deze selfie maakte ik op de dag dat ik mijn nieuwe piercing/ oorbel had laten zetten. Numero 6 alweer, hihi :)
 11. Dat weekend was ik ook naar de nieuwe H&M geweest, en wauw! Je hebt nu in Den Haag en Amsterdam (volgens mij) een ‘H&M Bonnetrie’, die H&M’s zijn dus opgebouwd in prachtige panden, zoals deze in Amsterdam. Omdat het al donker was, kan je het dak niet heel mooi zien, maar als jullie in de buurt zijn is het zeker de moeite waard om even naar binnen te lopen!
 12. En dan al weer de laatste. Toen ik net mijn iPhone had, ging ik van alles uitproberen, waaronder dus ook deze foto. Ik gebruikte de timer, en met wat hulp van VSCOcam vind ik het echt een toffe foto geworden! De reacties waren ook allemaal zo lief, dus dat is altijd leuk <3

Vinden jullie Instagram ook zo leuk?! Je kan mij hier vinden!

Liefs,

Share:

3 Comments

 1. 10 februari 2016 / 12:31 am

  Leuke foto’s! Hier nog een IG verslaafde, I love it!

 2. 9 februari 2016 / 12:18 pm

  Ik denk dat ik ook wel kan zeggen dat ik een lichtelijke instagram verslaving heb, hahha. Ik vind het gewoon zo leuk, je kunt je eigen fotos delen, meer interactie hebben met mensen die ook je blog of youtube volgen en het is een bom van inspiratie! Jaaa ik houd wel van instagram! Liefs
  Rozemarijn recently posted…Skincare RoutineMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge