Inspiration | Musthave: an outfit to-go!

outfit to-goHi allemaal! In deze post wil ik jullie vertellen waarom je een outfit to-go nodig hebt. Veel van jullie zullen misschien denken, wat is het überhaupt?! Daarom wilde ik er even een post aan wijden :) Een outfit to-go, oftewel, een outfit die altijd goed is, en die je op elk moment kunt aantrekken! Daarbij zal ik jullie meteen wat inspiratie geven, en vertellen wat mijn ideeën van een outfit to-go zijn! :)

We hebben allemaal wel van die dagen dat er gewoon echt sprake is van een kledingcrisis. Of je hebt haast, en je hebt geen idee wat je zo snel aan moet trekken. Op dit soort momenten is het handig om een outfit to-go te hebben, een outfit combinatie die altijd werkt en die je zo uit je kast kunt trekken. Misschien ben je je er niet bewust van, maar de meeste mensen hebben al zo’n outfit, of een favoriet item dat je aantrekt als je niet weet wat je aanmoet.

Zelf heb ik een paar van die combinaties in mijn hoofd die dus altijd goed zijn, en daarom  leek het me wel leuk om mijn ideetjes met jullie te delen.

Trui + top + ripped jeans

outfit to-goDeze eerste is echt een gouden combinatie, vooral in de winter. Een trui met een laagje eronder, een gescheurde broek om het allemaal wat interessanter te maken. Nog een paar mooie schoenen, en simpele accessoires erbij en je bent klaar! Deze combinatie is gewoon altijd goed, en er zijn eindeloos veel variaties :)

Top met tekst + Skaterskirt + leren jasje

outfit to-goDan een outfit die ik al een keer eerder met jullie heb gedeeld (namelijk hier bij mijn favoriete schooloutfits), maar hij moest er echt bij. Ik zei toen namelijk al dat dit ook zo’n simpele, maar goeie combinatie is. Een skaterskirt, met een shirtje met tekst en een leren jasje. Dit ziet er ook eigenlijk al-tijd goed uit. Een paar sneakers eronder om het geheel wat stoerder te maken, en klaar is kees!

Jurkje + trui

outfit to-go

En dan weer de laatste outfit to-go, een jurkje met een trui erover. Ik vind dit altijd super fijn zitten, want het is lekker warm, en met de goede items ziet het er super leuk uit!

Hebben jullie al een outfit to-go?

Liefs,

Share:

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge