I Discovered Something

 

Hi allemaal! Vandaag ga ik mijn artikel toewijden aan een webshop die ik een beetje heb herontdekt. Weten hoe dat is gebeurd en waarom?

Een tijdje geleden was ik op zoek naar het perfecte gestreepte shirt. In de zomervakantie had ik al een bij de Monki gekocht, maar die was na twee keer dragen al weer stuk gegaan en zo’n shirt is wel echt een musthave. Ik zat dus een beetje rond te kijken tot ik opeens een advertentie van Esprit zag staan. Daar had ik nog niet gekeken, dus ik nam even een kijkje, en wat bleek; het perfecte shirt hing (stond) daar! (Dat is het gestreepte shirt in de collage).
Ik moet eerlijk toegeven dat ik het grootste deel van mijn leven heb gedacht dat Esprit meer voor ‘oudere’ dames was. Altijd als ik langs de Esprit kwam liep ik er gewoon voorbij want ‘het was toch niks voor mij’. Maar nadat ik dit mooie shirtje had gevonden werd ik toch wel nieuwsgierig, en wat bleek: ze hebben super leuke dingen!
Ik kreeg meteen zin om van alles te kopen! Ze hebben prachtige basics zoals dus dat gestreepte shirtje wat je hier kunt vinden. Maar ook de blousjes zoals hierboven, en die mooie zwarte chelsea boots! Ik stelde meteen een wishlist samen!
Blue coat
Over mijn jassen-obsessie hoef ik jullie niet meer te vertellen, maar juist hierdoor kon ik het niet laten om ook even een kijkje te nemen bij de jassen, en ik werd aangenaam verast! Deze jas was echt een van mijn favorieten! Een prachtige warme kleur voor de winter, en het model is ook zo leuk!
 
Sweater
Je kan er niet genoeg van hebben! Ik vind sweaters zo fijn, maar vaak koop ik ze niet, omdat ik ze dan niet ‘bijzonder’ genoeg vind. In alle winkels zie je dezelfde kleuren en dezelfde modellen. Het mooie aan deze vind ik juist dat hij een hele aparte kleur heeft, én dat het model best wel apart is! I like!
 
Grey top
In mijn artikel van vrijdag vertelde ik jullie over de sweater over blouses trend waar ik helemaal weg van ben. Dit shirtje deed mij heel erg denken aan die trend, dus het trok me meteen aan! Ik vind het zo grappig dat het eigenlijk op hetzelfde neerkomt, maar dan in de vorm van een shirtje!
 
Beanie
Ik houd van beanies! Ze zijn zo fijn! Als je in de herfst of winter op de fiets moet door de harde wind zorgen deze pareltjes er altijd voor dat je haar nog perfect in model zit, en zo niet, dan kan je hem gewoon lekker ophouden :). Zelf heb ik een zwarte, maar deze grijze (inclusief pompom) is echt perfect!
 
Striped top
Euh, ja, volgens mij heb ik al vaak genoeg in dit artikel gezegd hoe perfect dit shirtje is <3
 
Watch
Wauw! Ik wist niet eens dat ze ook horloges verkochten! Vaak vind ik horloges te grof. Icewatches bijvoorbeeld zijn een beetje te te grof naar mijn mening, maar omdat dit bandje zo mooi dun is, is deze echt geweldig!
 
Chelsea boots
Oké, hetzelfde voor schoenen. Ik had er echt geen idee van dat Esprit schoenen verkocht! Wat een beauties zijn dit! Euh, ik moet een beetje rustig aan doen, ik heb net twee paar nieuwe schoenen gekocht/ gekregen, maar toch, wauw!
 
Blouses
Sowieso een witte blouse is echt een musthave! Ik ben nog steeds op zoek naar een mooie met lange mouwen, en deze vind ik heel tof! Daarnaast is deze blauwe ook meer dan welkom in mijn kledingkast :).
 
Cardigan
Uhm, wauw! Lange vesten zijn ook echt mijn ding, ik sta er echt een beetje bekend om bij mijn vriendinnen haha. Deze is ook zooo leuk! Super cute en heel anders dan de andere lange vesten die ik vaak in winkels tegen kom!
Volgende keer dat ik langs Esprit loop neem ik dus zeker even een kijkje, want man wat heb ik me vergist in deze winkel!
Shoppen jullie wel eens bij Esprit?
 
Liefs,
insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

15 Comments

 1. 18 oktober 2014 / 8:31 pm

  Normaal ben ik niet zo van de esprit, maar deze items zien er erg mooi uit! :)

 2. 18 oktober 2014 / 7:49 pm

  Ik zou er niet zo snel kijken maar ze verkopen echt leuke items!

 3. 18 oktober 2014 / 7:04 pm

  Leuke blogpost! Beanies vind ik ook geweldig! En gebreide mutsen ook. Ik heb echt een hele verzameling aangelegd vorig jaar.

 4. 18 oktober 2014 / 1:20 pm

  Wat leuk, ik ontdek je blog net, en hij ziet er supergaaf uit! Ook leuk om een leeftijdsgenootje te vinden in blogland, er zijn niet heel veel 15- en 16-jarigen die op redelijk 'professioneel' niveau bloggen. Tof! De items die je hebt uitgezocht zien er ook gaaf uit, dat eerste en laatste vest zijn echt te gek!

 5. 18 oktober 2014 / 8:26 am

  Oh, geweldige items! :) Ik vind de blousjes en de cardigan het mooist! Geweldig voor de herfstmaanden :)

 6. 18 oktober 2014 / 7:04 am

  Wauw, niet verwacht dat ze daar zo'n leuke kleding zouden hebben. Ik vind het best fijn dat Esprit zich wat aanpast aan jongeren, maar persoonlijk vind ik het net iets te duur om daar mijn kleding te kopen.

 7. 17 oktober 2014 / 4:11 pm

  Wat een prachtige items! Ik ben verliefd op de laarsjes en lange vest :) xo

 8. 17 oktober 2014 / 9:11 am

  Aah heerlijke inspiratie en wat een mooie collage! Allemaal fijne items op een rij <3

 9. 17 oktober 2014 / 6:34 am

  Aaaah wat een leuke artikelen! Dat gestreepte topje is inderdaad echt prachtig. En die chelsea boots.. <3 <3

 10. 17 oktober 2014 / 5:38 am

  Ik had eerlijk gezegd ook altijd gedacht dat esprit niks voor mij was maar deze items zien er echt mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge