HOTSPOT Amsterdam | Pulitzer Pause

pulitzer pauseHi allemaal! Ik heb weer en heeele leuke hotspot om met jullie te delen! Een tijdje geleden was ik namelijk samen met Eva wat gaan drinken in de stad, en we zaten echt op de mooiste plek ooit. Het was heel luxe, de muren aan de buitenkant waren helemaal van glas, en we dronken overheerlijke koffie. Ik heb het over Pulitzer Pause!

We hadden het plan om weer eens samen outfitfoto’s te maken, en toen kwam Eva met het idee om een hotspot op te zoeken. We sproken af bij het Pulitzer hotel. Hier heb je een bepaalde ruimte genaamd ‘Pulitzer Pause’. Je kunt er wat koffie drinken, ontbijten of lunchen, er zijn heel veel opties! Naast Pulitzer Pause heb je ook nog een bar en een restaurant waar je lekker wat kunt drinken of dus uitgebreid dineren. Genoeg keuze dus :)

Toen we binnenkwamen werden we meteen overweldigd door het mooie interieur. Het is bij de binnenkomst heel donker en chic ingericht. Als je dan doorloopt naar het gedeelte waar wij zaten is er meteen een andere sfeer gecreëerd. De muren aan de buitenkant zijn helemaal van glas, waardoor het daar juist heel licht is. Verder is het prachtig ingericht met donkergroene en marmeren meubels. We hebben het eerste kwartier denk ik ook vooral gepraat over hoe mooi het wel niet was.

Als je via de mooie ramen naar buiten kijkt zie je de prachtige tuin die ze hebben aangelegd. Echt super ‘Instagram waardig’ ;). Het was nu heel erg koud, maar als we in de zomer nog een keertje gaan, gaan daar zeker weten foto’s gemaakt worden!

Om hier iets te eten of drinken is wel wat prijziger dan wanneer je bijvoorbeeld naar de Bagels & Beans gaat. De koffie is wel gemiddeld geprijsd: ik had een latte voor 4 euro, en hij was heel groot! Ik heb hem niet eens opgekregen haha. Het eten is wel wat duurder, maar zag er heerlijk uit.

pulitzer pausepulitzer pause

Kenden jullie Pulitzer pause al? En zijn jullie er wel eens geweest?

Liefs,

Share:

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge