Hotspot in Amsterdam | The Corner Bakery

the corner bakeryHi allemaal! Een tijdje geleden kwam ik via Instagram bij een heel leuk tentje terecht. The Corner Bakery. Het interieur was heel tof, het eten leek me heerlijk, en het zat ook nog eens in Amsterdam, dus daar moest ik heen! Samen met Do namen we een dagje extra weekend om dit plekje te bezoeken. En ik kan jullie vertellen: het was heel erg leuk (en lekker)!

Waarom deze hotspot?

Wat deze hotspot heel goed doet is het promoten via Instagram, dit is namelijk ook de reden dat ik bij hun ben gaan lunchen. Ze posten hele toffe en super aantrekkelijke foto’s, wat er echt voor zorgt dat je er langs wilt gaan.

The Corner Bakery is echt het perfecte lunchplekje. Ze hebben een grote keuze aan broodjes. Zo kun je verschillende soorten ei bestellen, ze hebben diverse sandwiches, maar ook yoghurt, taartjes, pancakes, en als hoogtepunt de milkshakes! Ik heb de milkshakes zelf nog niet geproefd, maar ze zien er echt zooo lekker uit! Check deze foto bijvoorbeeld!

Waar zit het?

Adres: Johannes Vermeerstraat 40

The Corner Bakery zit in Amsterdam, in de Johannes Vermeerstraat, dat is vlak bij museumplein (en Rijksmuseum en Stedelijk Museum enzo), namelijk echt maximaal 3 minuutjes lopen. Het zit niet heel erg in beeld, maar als je het adres opzoekt, loop je er heel gemakkelijk heen. Sowieso is het natuurlijk leuk dat het in Amsterdam zit.

Elke dag als ik door de stad fiets kom ik zo veel leuke tentjes tegen waar ik een keertje wil gaan lunchen of gezellig koffie drinken. Voor mij is het heel makkelijk te voet te bereiken, maar ook als je een dagje Amsterdam komt bezoeken is dit echt een plekje waar je goed kunt lunchen. Het is natuurlijk wel een stukje weg van de winkelstraten, maar dat is het helemaal waard!

Prijs?

€€€ / €€€€€

Om hier te lunchen hoeft niet zo duur te zijn. De broodjes liggen een beetje tussen de 6 en 9 euro, dus dat is heel netjes. Do en ik hadden allebei een warm drankje en een broodje, en samen waren we 24 euro kwijt, dus dat valt wel mee. Natuurlijk kan het altijd goedkoper, maar ik vond dit het hartstikke waard.

the corner bakery

the corner bakery the corner bakery the corner bakery

Kenden jullie the corner bakery al?

Liefs,

Share:

4 Comments

  1. Caroline
    12 december 2016 / 10:50 pm

    ik heb hun Instagram meteen gecheckt en wow het ziet er echt heel lekker uit, hele mooie foto’s ook. Ik kom echt noooit in Amsterdam, is best ver vanuit Zwolle :), maar als ik er wel een keer heen ga dan ga ik zeker even kijken, bedankt voor de tip!
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge