Favourite Healthy Snacks

DSC_4207

Tussendoortjes zijn belangrijk. Met tussendoortjes houd je je spijsvertering op gang (als ik het goed heb onthouden), anders moet het steeds opnieuw op gang komen bij elke maaltijd. Het is super makkelijk om even snel koekjes of chips naar binnen te gooien, maar vandaag laat ik zien dat een gezond tussendoortje ook snel en simpel te maken is.

Snoeptomaatjes

DSC_4199

Deze dingen zijn zó verslavend, heel gezond, en super lekker. Ik kan het echt de hele dag door eten. Wij kopen altijd die grote bakjes met snoeptomaatjes van Fred & Ed. Heerlijk als tussendoortje, of als extraatje naast een maaltijd. Ze zijn lekker zoet en heel fris. Ik vind het echt heerlijk!

Dunne crackers met avocado

DSC_4195

Misschien hebben jullie die reclame wel gezien van de dunne crackers van Wasa, daar ga ik het nu ook over hebben, want ze zijn heel lekker! Het zijn hele dunne crackers met een smaakje. Ik vind die met rozemarijn en zeezout. Ik vind het dan ook lekker om avocado te prakken en dat er bovenop te doen. Echt een van mijn favoriete dingen de laatste tijd!

…of zonder

DSC_4201

Maar zonder de avocado zijn ze ook heel erg lekker! De smaak van de cracker alleen al is gewoon yummy! En het is fijn dat het weinig calorieën bevat! Er is trouwens ook een andere smaak met sesam en zeezout, maar die vind ik persoonlijk wat minder.

komkommer met yoghurt

DSC_4207

Groente en fruit zijn toch wel de gezondste dingen die je kan eten. Naast de snoeptomaatjes kan ik ook echt genieten van komkommer, vooral nu in het warme weer. Een hele lekkere combinatie is met yoghurt! Vaak wordt komkommer met hummus aangeraden, maar dit is ook heel lekker! Het smaakt een beetje als tzatziki als jullie dat kennen, maar dan zonder de knoflook en ui dus je kan mensen daarna nog makkelijk aanspreken ;)

nijntje koekjes

Ja, ze liggen bij de babyvoeding, maar het is echt delicious! In andere koekjes zitten zo veel slechte stoffen, en in deze koekjes veel minder. Baby’s mogen natuurlijk nog niet alles eten in eerste instantie en daarom zitten hier minder slechte stoffen in. Dat hoorde ik laatst, dus ik wilde het eens proberen, en het is echt lekker! Zeker het proberen waard!

Wat is jullie favoriete tussendoortje?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Share:

14 Comments

 1. 11 juli 2015 / 11:55 am

  Komkommer met yoghurt of hummus, dat ga ik proberen! Thanks voor de tip :D

 2. 11 juli 2015 / 11:34 am

  Dit eet ik ook allemaal erg graag! (behalve de nijntje koekjes brrrr)

 3. 11 juli 2015 / 10:54 am

  Ohh zo lekker al deze tussendoortjes. Zelf ga ik altijd voor een bakje yoghurt waar ik dan allerlei fruitjes in doe.

  Liefs

 4. 10 juli 2015 / 10:07 pm

  Tomaat en avocado is echt vreselijk vies haha, maar komkommer is heeerlijk, die combi met yoghurt ga ik zeker eens proberen!
  X Emma

 5. Mylou
  10 juli 2015 / 8:37 pm

  Die crackers zien er echt goddelijk uit, misschien toch maar eens kopen!

 6. 10 juli 2015 / 7:54 pm

  Ik hou helaas niet van tomaat en komkommer. Avocado heb ik nog nooit op en die Nijntjes koekjes zijn echt heeerlijk. Kom maar op :)

 7. 10 juli 2015 / 6:20 pm

  Oeh, lekkere dingen allemaal!
  Vooral crackers met avocado is zooo lekker.
  Liefs Lonneke

 8. 10 juli 2015 / 4:32 pm

  Ahh, wat een leuke en ook hele lekkere snacks!

 9. 10 juli 2015 / 3:35 pm

  Leuk artikel! Die crackers met avocado lijken me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge