Favorites Met Gala 2014

Maandagavond alweer werd het Met Gala gehouden in New York. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete looks zien die de celebrities die avond aanhadden!

Allereerst Cara Delevingne. Zij is sowieso al een van mijn favoriete modellen, celebrities, kort om personen. Ik vind haar echt zo geweldig! Maar terug naar de outfit. Ik vond het echt een hele mooie outfit die ze droeg de avond van het Met Gala. Doordat ze een high waisted broek en een soort crop top aanhad sprong ze er echt uit tussen al die grote jurken! De hakken passen er ook perfect bij, en de sieraden zijn ook prachtig! Heel minimalistisch, ik hou er van!

Ook Rihanna vond ik er echt prachtig uitzien! Wit staat zo mooi bij haar huiskleur! De outfit is heel clean en minimalistisch, een beetje net zoals als Cara. De ‘jurk’ laat wel een stukje bloot zien, maar absoluut niet teveel. Ik vind het precies goed zo. Gewoon alleen een gedeelte van haar buik, dat vind ik mooi! Als ze bijvoorbeeld nog een mini of midi skirt eronder zou dragen zou het net weer te veel bloot worden, vind ik. 


En dan nog een van mijn favoriete modellen: Rosie Huntington-Whiteley. Wat is ze toch prachtig. Ik vond haar jurk ook zo mooi! Ik vind dat de jurk haar op zich best wel breed maakt, door de schoudervulling bijvoorbeeld, maar doordat hij getailleerd is, en met die killer legs  er onder uit ziet ze er helemaal niet dik uit! De schoenen matchen prachtig bij de jurk, en haar haar is mooi simpel, zodat de jurk echt een statement maakt!

Emma Stone vond ik er ook echt mooi uitzien! Haar look is best wel simpel. Een mooie maxi skirt met een split en een crop top erboven, ik vond het zo leuk! De kleuren matchen heel mooi bij haar haar!


En als laatste, iemand die ik niet eens zo goed kende, het model Suki Waterhouse. Ik vind haar jurk echt prachtig! Het is gewoon bijna de zelfde kleur als haar huid. Dit maakt haar aan de ene kant heel bleek, maar ze kan het hebben! Ik vind het echt heel mooi! De donkere lippenstift is ook lekker opvallend!
EN: The pictures above show the looks I liked the most at the MET Gala last monday night. Cara Delevingne and Rihanna look so minimalistic, I love that! Rosie is so beautiful, and that dress really suits her. The dress of Emma Stone looks perfect with her hair. And Suki Waterhouse’s dress is almost the same color as her skin, it kind of makes her pale, but I think it suits her!

                                                                Follow on Bloglovin


Share:

8 Comments

  1. 9 mei 2014 / 10:35 am

    De look van Rihanna vind ik echt heel mooi. Riri komt steeds vaker heel chique naar gala's.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge