Fall Wishlist

Fall Wishlist
Hey guys! Het wordt steeds slechter weer, en dat leek mij de perfecte aanleiding voor een herfst wishlist. Er zijn nog een aantal items die ik heel graag wil hebben voor het najaar, en ik ben eigenlijk ook wel heel benieuwd naar welke items nog op jullie herfst wishlist staan!

Warme trui

Truien zijn natuurlijk onmisbaar tijdens het najaar! Ik heb de afgelopen weken echt geleefd in de truien die ik nog heb, maar nu wordt het toch tijd voor een paar nieuwe. Een paar truien die lekker warm, en net een beetje anders zijn.

Leren jasje

Ook mijn leren jasje kan ik echt niet missen met het koudere weer. Natuurlijk is een echte winterjas uiteindelijk wel fijner, maar voor de herfst voldoet een leren jasje prima. Degene die ik heb is echt he-le-maal stuk gegaan omdat ik hem zo vaak draag, dus het is inmiddels wel tijd voor een nieuwe. Toevallig heb ik gister eentje gekocht, dus die zullen jullie binnenkort wel voorbij zien komen!

Spijkerbroek

Ik en broeken zijn echt geen combinatie. Begrijp me niet verkeerd, ik hou er echt van om broeken te dragen, maar ze passen gewoon nooit?! Ik snap er niks van en het is zó frustrerend. De zoektocht naar de perfecte broek is dus nog steeds aan de gang. Hopelijk vind ik er deze herfst eentje.

Najaars jurkje

Jaaa, ik wil zo graag een nieuw jurkje! Jurkjes zitten gewoon super fijn. Het grappige is dat veel mensen denken dat het super koud is met een jurkje en een panty in de herfst/ winter, maar dat valt echt hartstikke mee! Deze van de collage is wel te zomers, maar ik natuurlijk iets warmers :).

Nieuw blouseje

Oké, blousejes zijn misschien een beetje te koel als het weer verandert, maar ze zitten zo fijn! Ze kunnen bijvoorbeeld met een vest eroverheen, of een sjaal om je schouders. Anyways, er staat dus zeker een nieuwe op mijn fall wishlist!

Biker boots

Net als mijn leren jasje, zijn mijn laarsjes ook helemaal op… Tijd voor nieuwe dus! Ik kan inmiddels namelijk echt niet meer zonder mijn zwarte laarsjes. Het liefste zou ik ze ook elke dag dragen, maar dat gaat een beetje te ver, vooral nu ze zo versleten zijn. Hopelijk kan ik binnenkort een nieuw paar vinden voor een goede prijs :).

Wat staat er nog op jullie fall wishlist?

Liefs,

Share:

5 Comments

  1. Loes
    11 oktober 2016 / 7:32 pm

    Wut, echt ik alles herken ik mezelf. Behalve de laarsjes dan, ik houd ZO veel van mijn clarks. Ik kan ook nooit een goede broek vinden, de mini maten zijn té smal, maar anders zijn ze weer te groot? Een ramp, daarom zijn pantys met een jurkje/rokje ook zo chil haha.

  2. 9 oktober 2016 / 7:20 am

    Wat een leuke items! Zelf ben ik op zoek naar een leuk gebreid jurkje, een niet al te dikke trui en een goede spijkerbroek.
    Nynke recently posted…time fliesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge