Fall Photography | Soesterduinen in Soest

soesterduinenHi allemaal! Al weer een tijdje geleden ging ik samen met Mila en Cardo naar de Soesterduinen. De herfst is zo prachtig daar! Ik wilde heel graag weer eens foto’s maken van Mila, de herfst en ook eens van Cardo. Bij deze laat ik jullie de resultaten zien!

soesterduinen soesterduinen soesterduinen soesterduinen soesterduinen

Op onze vrije middag stapten we samen met Mila in de auto en reden we naar de Soesterduinen. Ik was hier al een keer eerder geweest met mijn moeder. Toen maakten we nog outfitfoto’s (die je hier kunt terugvinden). Vorig jaar waren we er met de kerst, maar nu het herfst is ziet alles er weer heel anders uit. Het bos was prachtig gekleurd, en ook de bomen op de hei waren groen, rood, geel en oranje. Zo mooi!

Gelukkig was het helemaal niet zo koud, dus we hebben er lekker lang rondgelopen. Heerlijk om even met niks bezig te zijn, en gewoon van de natuur te genieten :). Het is daar altijd zo lekker rustig. Meestal windstil, er lopen heel veel mensen met hun hond, of gewoon mensen die van de natuur willen genieten. Echt een leuk plekje!

Kenden jullie de soesterduinen al?

Liefs,

Share:

6 Comments

  1. 28 november 2016 / 12:47 pm

    Heb er zelf wel eens een fashionshoot gedaan en ik was meteen verliefd op dit plekje. Maar dat was in de zomer dus heel anders qua kleuren. Het is nu zoo prachtig <3.
    Nynke recently posted…Boekarest • travel guideMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge