Fall Outfit Inspiration | Recap

fall outfit inspirationHi allemaal! We kunnen er niet meer omheen, de herfst is officieel begonnen. Het waait super hard, het is waterkoud en alle winterkleding wordt alweer uit de kast gehaald. Daarom leek het me wel leuk om een recap te maken van alle herfstige outfits die ik vorig jaar heb gedragen. Tijd voor wat extra fall outfit inspiration dus!

All black

fall outfit inspiration fall outfit inspiration

Om te beginnen met twee all black outfits! All black is altijd goed, dus ook in de herfst. Allebei deze outfits zou ik zo weer dragen. De eerste is wellicht wat te koud vanwege het kanten shirtje, maar toch blijft dat een van mijn favoriete outfits ooit! :)

Blousejes

fall outfit inspiration fall outfit inspiration

Dan de volgende categorie: blousejes. Ze zijn prima te dragen in het najaar (zoals ik hier al zei), zo lang het nog niet té koud is. Als het nog kouder wordt, zijn ze gewoon hartstikke fijn met een lang vest, of een trui er overheen, dus opties genoeg om blousejes ook met het koudere weer te dragen.

Layering

fall outfit inspiration fall outfit inspiration

En we eindigen met laagjes. Laagjes zijn altijd goed als het koud is. Dit zijn mijn twee favoriete manieren van layering. Bij de eerste outfit draag ik 2 jassen over elkaar, wat prima te doen was haha. Zo kun je 2 koudere jassen toch nog combineren om in de herfst/ winter te dragen. Dan last but not least een trui met een blouseje eronder. Ook met deze combinatie zit je eigenlijk altijd wel goed! Het ziet er gewoon super leuk uit en met al die verschillende truien en blousejes zijn er echt eindeloos veel verschillende outfits te creëren :).

Waar halen jullie je fall outfit inspiration vandaan?

Liefs,

Share:

6 Comments

 1. 12 oktober 2016 / 6:08 pm

  Super leuke outfits allemaal, ik zou er een heleboel ook zelf kunnen dragen <3 Ik ga morgen even herfst shoppen, heerlijk :)

 2. 12 oktober 2016 / 6:00 pm

  Leuk! Inspiratie haal ik van bloggers en van pinterest ;).
  Nynke recently posted…time fliesMy Profile

 3. 12 oktober 2016 / 7:53 am

  Hier kan ik wel wat inspiratie uithalen, thanks :)! Allemaal zulke mooie outfits!
  Luna recently posted…On the wishlistMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge