Fall Outfit Ideas

Heyyy allemaal! Al een tijdje is de herfst weer begonnen! Daarom heb ik een paar outfits samengesteld om jullie en mezelf te inspireren!

Toen het herfstweer weer om de hoek kwam kijken verdwenen mijn crop tops en dunne shirtjes meteen achterin mijn kast. Maar toen had ik een soort van kledingcrisis. Ik wist echt niet meer wat ik aan moest. Niks stond leuk. Dus toen ging ik een beetje rondkijken op Pinterest en besloot ik zelf collages te maken, met dit als resultaat
Dit was de eerste outfit die ik maakte. Ik denk dat ik hier nog niet zo goed wilde toegeven aan het echte herfstweer en daarom verwerkte ik er nog een shortje in. Ik vind dat shortjes nog best kunnen in de herfst (met panty natuurlijk) en dan ook met een lekkere dikke oversized jas! En toen ik deze tas zag moest ik hem er gewoon bij zetten haha! Hij lijkt me heeerlijk zacht!

 

Dit is de tweede outfit want layering kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje! Dit is de trui waar ik al eerder over schreef in mijn artikel over Esprit, want die vind ik gewoon zo leuk! En dan lekker met een high waisted broek en fijne laarsjes. Oh, en de rode lippenstift natuurlijk om de outfit echt herfstig te maken! :)

 

Ennn last but not least de meest kleurrijke outfit van het rijtje, en ook mijn favoriet uit dit rijtje! Ik zou deze outfit zo aantrekken! Boyfriend jeans zijn misschien de trend van afgelopen zomer, maar ik vind dat het nu ook nog best kan! En dan met een lekker dikke trui! Bordeaux rood is mijn lievelingskleur voor het najaar, dat hadden jullie waarschijnlijk al gemerkt in deze outfitpost haha. De schoenen zijn misschien niet helemaal herfst-proof, maar ik vond ze gewoon zooo tof bij deze outfit!
En zoals jullie misschien al doorhadden heb ik alleen maar gebruik gemaakt van goude sieraden. Meestal ben ik van het zilver, maar voor het najaar vind ik goud toch net iets warmers geven!
Wat vinden jullie van deze outfits?
Liefs,
insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

12 Comments

 1. 21 oktober 2014 / 3:31 pm

  Die 1e en 3e outfit is te gek! Ik ben dol op streepjes :D

 2. 21 oktober 2014 / 9:34 am

  Geweldige outfits, de eerste is mijn favoriet! Ik hou van oversized truien en vesten!

 3. 20 oktober 2014 / 10:45 pm

  Vind de 2e outfit het leukste :D en idd, gouden sieraden geven een warmere look, vind ik ook leuker in de herfst en winter.

 4. 20 oktober 2014 / 8:49 pm

  Wat een leuke outfits, met name de laatste is mijn favoriet. Die trui is echt prachtig!

  Sam

 5. 20 oktober 2014 / 5:27 pm

  Ze zijn alle 3 echt zo leuk! Zou het zo dragen :)

 6. 20 oktober 2014 / 3:57 pm

  Leuk outfits! Vooral de bordeaux rode trui is erg mooi!

 7. 20 oktober 2014 / 3:37 pm

  Ahh heel leuke outfits heb je samengesteld zeg :D

 8. 20 oktober 2014 / 1:02 pm

  Leuke outfits! Ik vind vooral een zwarte jeans met een beige trui heel leuk! xx

 9. 20 oktober 2014 / 12:25 pm

  Wat leuk gedaan al die afbeeldingen! Ik vind de grijze jas en de beige en rode trui heel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge