Enjoy little things in life

enjoy little thingsHee allemaal! Ik heb niet echt een hele goede inleiding voor deze post, vooral omdat ik denk dat de titel al genoeg zegt, maar wat ik wil zeggen is dat ik persoonlijk vind dat mensen veel te veel bezig zijn met materialistische en dure dingen. Een nieuwe auto, nieuwe schoenen of de verste reizen. Natuurlijk willen we dit allemaal, maar het is ook belangrijk om van de kleine dingen te genieten. Vandaag deel ik mijn favoriete ‘kleine dingen’ met jullie, en ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig naar die van jullie!

EN: Hi there! I don’t really know how to introduce this post, ‘cause I think the title makes it pretty clear already. So many people focus on the material and expensive things that make them happy. For example: a new car, a new laptop, a trip around the world. Of course, we all want these things, but it’s not the most important. I just want to remind you guys of the fact that it’s important to enjoy little things. Like uncontrolled laughter, it’s so genuine, I love that. Just like people with a good sense of humor, those are the best! Also, the sun makes me really happy, I don’t know what it is, but it’s just like everyone feels better when the sun is shining… And last but not least: spontaneous people. Gosh, I love that so much! 

Ongecontroleerd lachen

Dit is het eerste waar ik aan dacht, omdat ik het laatst nog meemaakte en dit me op het idee bracht voor deze post. Laatst was ik op werk en er gebeurde iets waardoor één van mijn collega’s echt super hard moest lachen, maar dan ook echt zo ongecontroleerd. Geweldig, haha. Het is zo oprecht. Klinkt dit raar, of herkennen jullie het?

Mensen met humor

Deze sluit een beetje aan op de vorige. Als er iets aantrekkelijk is in mensen, is het wel humor. Hoe fijn is het als mensen je echt aan het lachen kunnen maken, of met super sarcastische opmerkingen komen?! Heerlijk vind ik dat, dat zijn ook echt de leukste mensen om mee te zijn (als diegene tenminste ook een normaal en serieus gesprek kan voeren). Anyways, mensen met humor dus. Erg fijn :) (In deze post deel ik onder andere mijn favoriete persoon als het om humor gaat)

De zon

Ik week 100% zeker dat ik niet de enige ben! Toch?! Ik bedoel, hoe fijn is het als de zon schijnt. Alles lijkt positiever, fijner, en gewoon leuker. Lekker een kleurtje krijgen, zonnebrillen, lange warme avonden. Yes, kom maar terug met de zon. Zomer in Nederland is helaas niet echt te vertrouwen… Gelukkig heb ik er wel van kunnen genieten tijdens mijn tripje in Lissabon, heerlijk! Ik wordt er zo vrolijk van, haha.

Spontane mensen

Een tijdje geleden moest ik een dagje naar de universiteit en dat vond ik best wel spannend. Op zo’n eerste dag doe je natuurlijk je best om er een beetje leuk uit te zien, en het grappige was, dat toen ik op straat liep, er een oude man naar me lachte en terwijl hij langsliep zei hij: “Wat ziet u er leuk uit!”. Zó lief! Dat maakte echt mijn dag haha. Net als toen ik laatst ergens stond, terwijl er iemand kwam aanlopen. Ik keek hem aan, maar toen viel hij opeens van de trap. Ik snel er naartoe: “Wow, doe voorzichtig!” Zegt hij: “Ja, dat komt door die ogen van jou, wauw.” Heerlijk. Ik houd er echt van als mensen gewoon zeggen wat ze vinden haha (ook al was dit wel een beetje cheesy ;)).

Wat zijn kleine dingetjes die jullie leuk vinden?

Liefs,

Share:

5 Comments

 1. 12 juli 2016 / 8:58 pm

  Ja! Inderdaad, zulke spontane dingen! Ik wil ook steeds zeggen hoe leuk ik het haar/outfit/tas of iets anders vind van een persoon, maar op de één of andere reden durf ik het niet. Maar zoals je het zegt, het maakt iemands dag! (Zo was ik ooit met twee vriendinnen in & other stories en er was een meid met echt een prachtige jurk. Dus we wouden weten vanwaar het kwam. Je zeg echt die blik van blijdschap in haar ogen, haha.)
  Britt • against the grain recently posted…tijd voor een logo? (help me kiezen!)My Profile

 2. 11 juli 2016 / 8:57 pm

  Wat een leuke post <3 je hebt gelijk dat het kopen van kleding en andere dingen helemaal niet gelukkiger maakt. Heel eventjes misschien. Het gaat juist om kleine dingen zoals deze!
  Luna recently posted…New in: swimwearMy Profile

 3. Jeoma
  11 juli 2016 / 1:16 pm

  Ik word gelukkig van kijken naar zorgeloze kinderen.
  Vrolijke mensen
  Luisteren naar mooie muziek
  Een superleuk kledingstuk scoren voor heel weinig geld.
  Natuurlijk ook de zon want die maakt alles mooier.
  Al vind ik de warmte niet altijd fijn.

 4. 11 juli 2016 / 6:47 am

  Aaw wat een leuke geluksmomentjes! Ik wordt al blij van het lezen van deze post ;) zelf kan ik er echt van genieten om met vrienden bij elkaar te zijn en te kletsen en lachen. Ook vind ik het mega fijn om op een relaxte zomeravond naar te sterren te kijken. En een prachtige zonsondergang maakt me ook happy ♡
  Nynke recently posted…Interieur inspiratie > industrieelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge