Dromen die uitkomen!

snaps-11

Iedereen heeft wel van die dromen, waarvan je hopen dat ze ooit uitkomen toch? Ik ook! De laatste tijd heb ik er aardig wat werk van gemaakt om een paar van deze dromen uit te laten komen. Het is super fijn om doelen te bereiken, en daarom leek het me wel leuk om het met jullie te delen!

Op reis met mijn beste vriendinnetje

Sinds we 4 zijn, zijn we beste vriendinnetjes, en sinds we 6 zijn dromen we er denk ik al van om samen op vakantie te gaan. Volgens mij is dat sowieso een droom van alle beste vrienden/ vriendinnen. Voor ons gaat dit binnenkort gebeuren! Samen met Raisa (mijn beste vriendinnetje dus), ga ik in de voorjaarsvakantie voor een paar dagen naar Parijs. We hebben alles al geboekt, dus het gaat zeker weten door! Gewoon lekker met de Thalys, we verblijven bij haar nicht, en voor de rest zien we alles wel als we daar zijn. Ik ben er zo enthousiast over dat we dit samen gaan doen! Voor mij kan de tijd niet snel genoeg gaan :).

Een mode-opleiding doen

Dit is ook echt een kleine-meisjes-droom. Vroeger deed ik al mijn Barbie’s de mooiste outfits aan, ik was altijd kleding aan het ontwerpen, en ik heb altijd al een eigen mening gehad over wat ik wel en niet aan wilde (sorry mama). Nu heb ik ook al heel lang mijn oog op AMFI als vervolgopleiding, maar ik dacht: daar kom ik toch nóóit binnen! Nou nu heb ik me dus ingeschreven, haha! Het is nog even afwachten of ik wordt toegelaten, want daar gaat nog een heel proces aan vooraf, dus fingers crossed.

Alleen rondreizen

Ik heb hier heel lang mee gezeten. Iedereen verwacht dat je meteen door gaat studeren na het eindexamen, maar daar zat ik eigenlijk nog niet op te wachten. Ik wilde liever eerst reizen. In mijn eentje door Europa reizen bijvoorbeeld. Lange tijd wilde ik echt een tussenjaar nemen, maar om een heel jaar te reizen wordt te duur, en een paar maanden reizen en dan thuis zitten lijkt me ook niks. Daarom heb ik besloten om mijn lange vakantie na de examens goed te besteden! Waarschijnlijk ga ik een maand door Europa reizen (misschien met iemand anders), en voor de rest moet ik het nog even bekijken. Ik heb er in ieder geval super veel zin in!

Er zijn natuurlijk nog veel meer dromen die ik maar al te graag realiteit wil laten worden, maar daar wordt ook aan gewerkt. Voor nu ben ik in ieder geval al heel blij dat ik dit heb bereikt :).

Waar dromen jullie van?

Liefs,

Share:

13 Comments

 1. 7 oktober 2016 / 5:51 pm

  Hi Mandy,I love your pretty card. Such a sweet image and perfect embellishments (as always).Luckily I don't have a husband to moan about my craft addiction so I can buy as much as I want – lol.Your post about your Dad had me in tears and I am sending you the biggest of hugs. I know how you feel as I lost my Dad from cancer when I was 13 (many years ago now) but still remember him on his birthday and even now, still shed a few tears.HugsDenise xx

 2. 7 mei 2016 / 9:36 am

  Good to see a tanelt at work. I can’t match that.

 3. 17 februari 2016 / 8:41 pm

  Ik hoop zo dat je bij AMFI kan studeren, een mode opleiding is ook wel een droom van mij! En super leuk dat je naar Parijs gaat! <3
  Joyce recently posted…NIKKIE ⚪️⚫️My Profile

 4. Anneke
  5 februari 2016 / 8:35 am

  Tessa wat een heerlijk positief nieuws..
  PARYS JOEPIE
  AMFI NIEUWE FASE
  HOPELIJK MET DAARAAN VOORAF EEN PRACHTIGE VAKANTIE.
  X ANNEKE

 5. 4 februari 2016 / 11:01 pm

  Heel leuk! Veel plezier in Parijs alvast!

 6. 4 februari 2016 / 6:31 pm

  Duimen dat je wordt toegelaten op AMFI! Europa rondreizen lijkt mij ook heel erg gaaf. Het enige wat mij tegenhoud zijn de kosten, wie weet over een paar jaar, haha!

 7. 4 februari 2016 / 5:34 pm

  Ah fijn stuk om te lezen meid!
  Wat leuk dat je een paar dagen naar Parijs gaat met een vriendin.
  En ik duim mee voor je mode-opleiding!
  Een maand door Europa reizen lijkt me trouwens heel tof!
  Liefs Lonneke
  lonneke recently posted…Favorieten van januari!My Profile

 8. 4 februari 2016 / 12:28 pm

  Stuk voor stuk heerlijke plannen, en wat fijn dat je al deze dromen ook echt gaat realiseren! You go girl!
  XO IMKE | Pastellics

 9. 4 februari 2016 / 10:53 am

  Reizen met mijn beste vriendin(nen) is inderdaad iets waar ik altijd al naar uitkeek. 2 zomers terug deed ik het en dat was onvergetelijk! Alvast veel plezier en ik hoop mee dat je wordt toegelaten voor de opleiding :) x
  Stefanie recently posted…Monthly recap | January ’16 My Profile

 10. 4 februari 2016 / 10:50 am

  Heerlijk om te lezen.Ik wil ook heel graag alleen rondreizen. Ben dit weekend voor het eerst alleen een weekend weg geweest, althans alleen; ik heb alleen gereisd haha. En dat vond ik al rete eng :)

 11. 4 februari 2016 / 9:58 am

  Ik hoop dat je wordt toegelaten op AMFI :) Mijn vriendin heeft AMFI gedaan en het is een goede opleiding.
  Ik droom ervan om met een vriendin nog eens naar NYC te gaan en dan een heel mooi hotel te boeken en gewoon lekker te shoppen en wandelen in central park ect. Dat lijkt me echt geweldig.
  Ook droom ik van een succesvolle baan bij een modetijdschrift haha. Maar dat zal wel bij dromen blijven vrees ik :’)
  Eva recently posted…7 (herkenbare?) irritaties onder huisgenootjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge