Wat is mijn doel in het leven?

“Beschrijf jouw doelen in het leven”. Deze zin kwam ik tegen terwijl ik mijn LinkedIn profiel aan het bewerken was. Tja, goeie… Dacht ik. Uiteindelijk schreef ik het volgende: 

“Mijn doel is om een eigen onderneming te starten. Ik ben erg ambitieus, en daarom ook veel bezig met mijn blog en Instagram. Hoe kan ik mijn blog laten groeien? Hoe verbeter ik mijn blog? Hoe blijf ik vernieuwend? Hoe onderscheid ik mij van andere blogs? Hoe bereik ik een groter publiek? Daarnaast reis ik veel/ wil ik graag nog meer reizen om zo meerdere talen te leren, meer ervaring op te doen, en meer over de wereld te leren.” Dit is natuurlijk niet mijn levensdoel, maar wel op carrière gebied. Het leek me wel leuk om hier op mijn blog iets verder op in te gaan.

Zoals ik dus al zei zou ik heel graag een eigen onderneming starten. Het hoeft niet per se iets heel groots of bekends te worden bijvoorbeeld, maar gewoon een bedrijfje/ onderneming die ik zelf heb opgestart. Ik zou het bijvoorbeeld heel erg tof vinden als mijn blog kan uitgroeien en evolueren tot een online tijdschrift waar ik geld mee kan gaan verdienen, nieuwe mensen ga ontmoeten, en rond te reizen.

Toen ik begon met bloggen had ik hier totaal niet aan gedacht. Bloggen is sowieso nog steeds iets waar ik mijn creativiteit in kan stoppen. Ik probeer steeds nieuwe dingen te bedenken, en beter te worden. Natuurlijk zodat jullie mijn blog leuk blijven vinden en blijven lezen, maar ook om mezelf te zien groeien. Als ik nu terugkijk naar mijn ‘eerste blog’ zie ik echt een super groot verschil met nu, haha.

Terug naar het ‘eigen onderneming’ onderwerp. Mijn droom is dus echt om iets van mijzelf te hebben. Hoe goed moet het voelen als je zelf iets opstart, en dat dat dan heel succesvol wordt?! Dat is echt een van mijn lifegoals. Of het ooit gaat gebeuren weet ik niet. Wat wel heel leuk is, is dat Cardo ook heel graag een eigen bedrijfje wilt hebben/ beginnen. We zitten nu dus steeds samen te brainstormen en inmiddels hebben we al best wat ideetjes en opties die we zouden kunnen uitwerken. Super leuk! Als we eenmaal iets definitiefs hebben zullen we er dan ook super hard voor en aan gaan werken.

Wat is jullie carrière goal?

Liefs,

Share:

4 Comments

 1. 16 januari 2017 / 7:51 pm

  Ik heb precies dezelfde doelen! Ik wil ook iets van mezelf hebben weet je wel. Een onderneming opstarten en ook gewoon het feit dat ik er zoveel over leer op school en dan kriebelt het wel. Maar ik weet niet goed wat en hoe, snap je?
  britt • against the grain recently posted…recap december & goals januaryMy Profile

 2. 16 januari 2017 / 5:01 pm

  Dat soort vragen kan ik echt 3 weken over nadenken. Mijn lifegoals? Om gelukkig oud te worden met lieve mensen om me heen. Om de hele wereld te zien. Om genoeg geld te verdienen met het naleven van mijn dromen (fotografie, reizen, creatief bezig zijn).
  Ik vind het oprecht heel interessant om zulke persoonlijke artikelen te lezen op je blog.

 3. 16 januari 2017 / 7:13 am

  Haha dat soort vragen beantwoorden is altijd zo moeilijk ;) Ook bijvoorbeeld als er wordt gevraagd om je blog in 1 zin samen te vatten of jou ultieme toekomst droom. Er is namelijk zoveel leuks, ik kan echt niet kiezen. Maar een eigen bedrijfje starten zoals je zelf wilt staat ook hoog op mijn lijstje en dan het liefste in de trend van bloggen en/of illustreren, mensen inspireren :) Dat lijkt me heel tof! Op dit moment werk ik bij een reisbureau en dat is ook leuk, zeker zo vlak na mijn studie :) En daarnaast probeer ik dan een eigen bedrijfje langzaam aan op te zetten~
  Eva recently posted…New York In May!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge