Tips | De leukste uitstapjes in december!

milan-citytrip-11Hi allemaal! December is aangebroken, dus dat betekent ook dat de laatste 31 (inmiddels 30) dagen van het jaar zijn aangebroken. Voor mijn gevoel is het net pas 2016 geworden, maar goed. Om deze laatste maand zo leuk mogelijk te maken heb ik een paar uitjes voor jullie op een rij gezet. Allemal heel leuk om in de kerstvakantie te doen, en ik ben heel benieuwd wat jullie plannen zijn!

Schaatsen

Een van de eerste dingen waar ik aan denk bij de winter is schaatsen. Ik houd echt niet van het koude weer, maar het zorgt er wel voor dat we kunnen schaatsen, super leuk! Er zijn zo veel plekjes waar je kunt schaatsen, maar mijn favoriet is toch wel de schaatsbaan op museumplein! Het is hier altijd zo gezellig. Er zijn vaak allemaal toeristen, maar ook veel Amsterdammers. Het is een grote schaatsbaan op een super gezellige plek, en er hangt gewoon altijd een hele leuke sfeer! ALs je trouwens die spaarkaarten hebt voor het tweede kaartje gratis van de Albert Heijn kun je in Biddinghuizen schaatsen voor de prijs van 1 persoon!

Winter Efteling

Zoals ik al in mijn birthday wishlist zei, droom ik er echt al jaren van om naar de winter Efteling te gaan. Elk jaar in december zie ik weer de reclames en foto’s voorbij komen en dat lijkt me gewoon heel erg leuk! Volgens mij is dit echt een super leuke ervaring, en het lijkt me echt het perfecte uitstapje voor de winter/ kerstvakantie!

Kerstmarkt bezoeken

Een dagje de grens over gaan is ook heel leuk! Er zijn heel veel kerstmarkten in Duitsland, en deze zijn zeker een bezoekje waard! Vroeger ging ik echt elk jaar met mijn ouders naar een kerstmarkt, en dit jaar misschien ook weer met papa. Er hangt altijd een hele leuke sfeer. Altijd als je daar rondloopt krijg je spontaan een kerstgevoel, zo leuk! Meestal is het super koud, er staan heel veel schattige kraampjes met zelfgemaakte dingen of leuke hebbedingetjes, en eettentjes met warme drankjes om even op te warmen. Echt een aanrader!

Nachtje weg

Natuurlijk kan je elk moment van het jaar een nachtje weg boeken (super leuk om dat heel impulsief te doen!), maar nu zo in de winter heeft het net iets specialers. Als je eerst bijvoorbeeld de hele dag door de stad loopt, hoe heerlijk is het om dan ergens een hapje te eten en vervolgens op te warmen en onder de warme dekens van een super groot bed te kruipen?!

Wat zijn jullie plannen voor december?

Liefs,

Share:

5 Comments

  1. 2 december 2016 / 1:11 pm

    Ik HOU van je blog, omg!! Ik ga elk jaar met mijn moeder en oma naar een kerstmarkt in Duitsland, altijd gezellig!

    x Tess

  2. 2 december 2016 / 7:32 am

    Toffe ideetjes! Ik heb helaas geen kerstvakantie, anders had ik sowieso naar een kerstmarkt gegaan. En een nachtje weg. En schaatsen. En naar het strand.
    Nynke recently posted…Hello DecemberMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge