Crochet Instagram Outfit

IMG_0668

Oh gosh, ik blijf maar komen met mijn excuses he? Ik word er zelf ook helemaal gek van. Ik wil zo graag nieuwe outfitfoto’s maken, maar het weer is zooo verschrikkelijk. Die harde wind maakt het echt onmogelijk om goede foto’s te maken. De laatste tijd heb ik wel een paar nieuwe items gekocht en die wilde ik heel graag met jullie delen, dus dan maar op deze manier!

Een paar dagen geleden postte ik deze foto al op mijn Instagram. Dit is namelijk mijn nieuwe crochet top die ik tijdens de sale bij H&M bestelde. Nadat ik deze outfit van Gigi Hadid had gezien, MOEST ik ook zo’n soort top hebben haha. Helaas kon ik niet precies dezelfde vinden, maar toch wilde ik iets wat erop leek, dus bestelde ik deze voor maar 10 euro!

Omdat het natuurlijk best een ‘gewaagde’ top is (hij schijnt echt helemaal door), wilde ik hem wel chique combineren. Ik droeg hem samen met een mooie pantalon (die dus niet zo goed op de foto staat, maar hier wel), en waar ik later achter kwam is dat het ook leuk is met nog een blazer er overheen zoals Gigi. Persoonlijk vind ik het heel tof om er sneakers bij te dragen, zodat het niet echt een familie-kerstdiner-outfit wordt, want dat heb je best snel met zo’n top helaas.

Wat ik eronder droeg? Een simpele zwarte bh van de Mango, maar dan zo eentje die een beetje op een top lijkt. Dat ziet er nog best chique uit, vooral als je er heel casual een vest of blazer bij draagt, maar een simpel zwart hemdje kan natuurlijk ook prima!

Sorry voor deze beetje ‘crappy’ outfitpost, maar ik wilde hem toch even met jullie delen! Binnenkort zal ik ook nog even extra foto’s maken die echt heel mooi zijn, en zoals jullie van mij gewend zijn :) Zo kunnen jullie de hele outfit dan echt goed zien.

Wat vinden jullie van deze crochet top?

Liefs,

Share:

3 Comments

 1. 3 februari 2016 / 5:18 pm

  Wauw, ik vind je top super gaaf! Ik snap dat je ‘m een beetje ‘gewaagd’ vindt, maar ik vind het goed kunnen hoor (sowieso vind ik dat iedereen zou moeten dragen wat hij/zij leuk vindt :)) Herkenbaar trouwens, die outfitfoto-struggle. Laat het maar weer lente worden, dan gaat dat foto’s maken al een stuk soepeler.
  Liefs xx
  Luna recently posted…Dat was dus januariMy Profile

 2. 3 februari 2016 / 4:16 pm

  Super leuk! Ik heb ook zo’n soort top gekocht bij de H&M, alleen dan met een hoge hals en een klein kolletje, wel helemaal van kant, dus dat ziet er super mooi uit. Ik moet alleen ook wachten totdat ik foto’s kan maken…
  Loïs recently posted…Instagram / Selfies tijdens het lerenMy Profile

 3. 3 februari 2016 / 8:39 am

  Wat tof hoe je je zo laat inspireren door mensen, tot een outfit! De top is echt prachtig! En heel herkenbaar hoor meid dat blogartikelen zoals deze niet zo lekker gaan! Voel je niet al te stom of schuldig, is nergens voor nodig! Ik kijk gewoon nog wat langer uit naar je ‘echte’ outfitposts! Lfs
  Rozemarijn recently posted…Droombaan, zingen & thumbnailsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge