Citytrip | Colorful Lisbon!

colorful lisbonAh de tijd vliegt! Vorige week zat ik lekker in Lissabon, en nu ben ik al weer een halve week in Nederland (ondertussen ben ik wel al een nieuwe reis aan het plannen, oeps). Bij de foto’s van Lissabon kan ik nog helemaal wegdromen, en die deel ik natuurlijk maar al te graag met jullie! Voor nu even mijn favorieten van het kleurrijke Lissabon, meer foto’s volgen nog ;)

EN: Time flies! It feels like yesterday that I was walking through the colorful streets of Lisbon, but it’s been a week… Luckily, I still have tons of pictures, and of course I had to share them with you guys. A guide to Lisbon will follow later, but for now I’m just sharing my favorite shots from colorful Lisbon. Get ready to fall in love with this beautiful Portugese city ;)

Als je door Lissabon loopt, voelt het net als een sprookje. Alle kleine straatjes, de kleurrijke huizen (denk aan: veel roze en geel, en mozaïek op de huizen), het drukke leven, de hartelijke mensen, heerlijk!

Ik heb ook wel verslagen gelezen waarin werd gezegd dat het de perfecte plek is om verliefd te worden: de prachtige en sprookjesachtige omgeving, de zon, de zongebruinde lichamen. Ik kan er niks tegenin brengen (en daarbij zijn Portugezen erg knap, heb ik gemerkt ;)).

De mannen/ jongens zijn heel charmant, en de vrouwen/ meisjes zijn ook heel aardig. Voor deze reis was ik nog nooit naar Portugal geweest, maar ik ga zeker weten nog een keer terug. De sfeer was zo fijn. Iedereen is heel relaxed en heel aardig! Ik ben echt verliefd op Lissabon geworden.

Deze foto’s geven jullie wel een redelijke indruk van de prachtige omgeving, maar ik raad het ook zeker aan om een keer naar Lissabon te gaan om het zelf te beleven! Zoals jullie weten: Parijs zit in mijn hartje, maar Lissabon komt wel heel erg dicht in de buurt!

colorful-lisbon-10 colorful-lisbon-4 colorful-lisbon-7 colorful-lisbon-3 colorful-lisbon-5 colorful-lisbon-2 colorful-lisbon-9 colorful-lisbon-6

Benieuwd wat wij allemaal hebben gedaan in Lissabon? Klik dan hier!

Zijn jullie wel eens in Lissabon geweest? En wat is jullie favoriete plek op aarde?

Liefs,

Share:

14 Comments

 1. 6 juli 2016 / 1:31 pm

  Wat een super zomerse fotos! Ik was vorig jaar in Lissabon en wil zeker nog eens terug, het is echt een stad die alles heeft!

 2. Jeoma
  5 juli 2016 / 2:35 pm

  De foto’s komen mooi uit.
  Goed gedaan.!
  Wat wordt je volgende reis ?

 3. 4 juli 2016 / 4:27 pm

  Ziet er zo mooi uit! Denk dat ik onmiddellijk vrolijk zou worden van al die kleuren om me heen : ) Mijn favoriete plekken op de wereld zijn Los Angeles en Rome. Nog even sparen voor ik er weer naar toe kan, maar ik droom alvast van het idee deze plekken weer te bezoeken.. Zoveel moois!

 4. 4 juli 2016 / 12:34 pm

  Waauw! Mijn vader was daar vorige week ook. Ik heb al veel mooie verhalen gehoord, en zou er ook graag een keer naar toe gaan! Ziet er mooi uit joh!
  Anne recently posted…Een maaltijd eten met diabetesMy Profile

  • 5 juli 2016 / 9:28 am

   Ja echt he! Toen we terug kwamen met het vliegtuig regende het keihard! Toen wilde ik al helemaal terug naar die vrolijke huisjes :(

 5. 4 juli 2016 / 10:12 am

  Oh wow, ik wil ook naar Lissabon! Ik word altijd zo blij van die gekleurde huisjes. Echt mooie foto’s heb je gemaakt :)
  Luna recently posted…New in: swimwearMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge