Blog B-day + Giveaway!

DSC_0366

Precies een maand na mijn eigen verjaardag, en nu is het mijn blog’s verjaardag! Mijn blog bestaat vandaag namelijk 1 jaar! Daarom een verzameling van alle leuke dingen die ik door mijn blog heb mogen doen, EN een winactie!

Precies een jaar geleden creëerde ik mijn blog, toen nog Timeless Jeans genaamd. Heel snel veranderde dat al weer in Stylish Strangers, en nu uiteindelijk in Raspberry & Ripped Jeans, de naam waar ik nog steeds heel blij mee ben!

In dat kleine jaartje heb ik al zo veel leuke dingen mogen doen dankzij mijn blog! Ik heb nieuwe mensen leren kennen waaronder Naomi, Laura, en Esther, contact gehad met andere bloggers, naar events geweest zoals het VFNO event en de closetsale van Esther en andere bloggers, winacties gewonnen waardoor ik weer andere bloggers heb ontmoet, en ik ben een stuk minder verlegen geworden (best apart eigenlijk haha). Super leuk dus allemaal!

Ik wil jullie super erg bedanken voor alles! De reacties, de dagelijkse bezoekjes aan mijn blog! Super leuk! Ik word altijd zo blij als ik weer een nieuwe reactie binnenkrijg, dat kan echt mijn dag maken! Als bedankje heb ik dan ook een winactie voor jullie! Ik kijk hier echt al maanden naar uit, en nu ein-de-lijk kan ik het publiceren! Ik loop mijn vriendinnen ook al de hele week gek te maken met allemaal dingen over deze winactie haha, oeps…

DSC_0372

DSC_0373

DSC_0376

Wat kan je winnen?

– I love…kokos zeep
– (Verstelbare) Ring
– Candy Cane (want, kerst)
– Essence Matte Topcoat nagellak
– L’oreal Confetti nagellak
– Ikhebeenbril Zonnebril
– Glamour Tijdschrift
– Zwarte beanie!

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg mijn blog op Bloglovin’ en like dit bericht!
– Laat een reactie achter met wat je zo leuk vind aan mijn blog!

That’s it!

Sorry lieve Belgische lezers, maar het versturen van een pakketje naar België kost nogal wat, dus helaas moet ik jullie vragen om deze winactie even over te slaan, maar volgende keer beter! ;)

De winactie loopt tot en met volgende week vrijdag (26 december). De drie leukste reacties zet ik in random.org, en de winnaar stuur ik dan zo snel mogelijk een berichtje!

Veel succes!

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

25 Comments

 1. 26 december 2014 / 3:39 am

  Ik volg je blog al een tijdje via bloglovin :) Wat ik vooral erg leuk vind aan je blog is de mix tussen de mode artikelen en de persoonlijke artikelen. Vooral de fashion trend artikelen (van soms de lelijkste trends haha!) vind/vond ik altijd erg leuk om te lezen. Je wordt steeds beter in het bloggen en dat is duidelijk te zien ^^ Vrolijk kerstfeest!~

  http://mymerrymorning.blogspot.com

 2. 25 december 2014 / 7:27 pm

  Omg ik wil alles alles is perfect heel veel lieve kusjes ♥♥ Trouwens gefeliciteerd met je “nieuwe” site :) Ik vind je outfits altijd wel inspirerend aangezien we wel enigszins dezelfde stijl hebben. Ook maak je hele pretty foto’s (of de persoon die je helpt bij het maken, kudos to you). Ook ben je goed ik het bedenken van prijzen voor een winactie want gurl. Kijk alles.

  Heel veel lieve kerstkusjes,
  Saar.

 3. Salma
  25 december 2014 / 1:34 pm

  Heey,
  Het is echt leuk om je van een andere kant te zien! Je outfits zijn natuurlijk altijd super, maar ik vind ook de andere posts leuk :) dus ik doe ook maar mee met de winactie!
  Xxx Salma

 4. Ellis
  22 december 2014 / 9:09 pm

  Super leuke winactie! Ik vind vooral je outfit posts heel erg leuk :)

 5. Marlotte
  22 december 2014 / 6:17 pm

  Wat een gave winactie, ik doe graag mee! Ik volg je nog niet heel lang, maar ik vind de afwisseling aan onderwerpen zo leuk aan je blog. En je kledingstijl vind ik heel tof! Ik heb alles gedaan. Fijne kerst alvast, liefs!

 6. 22 december 2014 / 11:23 am

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik vind de afwisseling leuk en je schrijft gewoon zo lekker weg. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 7. 20 december 2014 / 11:38 pm

  leuke winactie
  jou blog is so awsome , funny and beautiful.
  Ik jou echt van jou outfits
  Ik wil heel graag die prijs ontvangen en, omdat jij het hebt aangeraakt. HAHAHAHA

 8. 20 december 2014 / 10:14 pm

  Gefeliciteerd met je mijlpaal! Ik volg je blog pas sinds kort, maar wat ik wel gemerkt heb is dat je heel lief en actief bent op blogs. Je zegt dat je het zelf leuk vind om comments te krijgen, maar gelukkig ben je zelf niet een blogger die een paar woorden neerkwakt bij iemand anders met je eigen blog erachter gelinkt ;) En wat tof dat je zulke ontwikkelingen bij jezelf merkt in zo’n korte tijd, en dat door een blog! Ik blog nu zelf net een maandje en ik ben benieuwd of ik mijn mijlpaal ook als zo’n succes als die van jou kan bestempelen haha :)

 9. artisticstateofmind
  20 december 2014 / 10:09 pm

  Gefeliciteerd met je 1-jarige bestaan! Super leuk!

 10. Beautyding
  20 december 2014 / 8:39 pm

  Leuk dat je een zonnebril weggeeft in de winter ;) Ik zou hem gewoon dragen als accessoire, ook al sneeuwt het! Ik vind het leuk dat je jezelf bent op je blog. Daardoor lees ik je artikels met veel plezier. Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), veel succes!

 11. Kirsten
  20 december 2014 / 8:10 pm

  Ah, zo leuk! Gefeliciteerd met je blog b-day! Ik kom nu al een halfjaar heel erg regelmating (lees: heeeeeel erg regelmatig) op je blog, maar shame on me: ik volgde je helemaal niet op Bloglovin’… Eigenlijk tik ik altijd je sitenaam in, dat vind ik persoonlijk makkelijker. Wat ik leuk vind aan je blog? Pfoe, dan ben ik wel even bezig, haha! Ik denk vooral je spontaniteit, je schrijft zo lekker spontaan, daar houd ik van. Daarnaast vind ik het zo mooi om te zien dat je groeit, je foto’s worden steeds beter, je leert mensen kennen door je blog, je gaat naar events. Best wel iets om jaloers op te zijn, maar het is je van harte gegund hoor ;) Je bent een prachtige meid, met (merk ik) een hart van goud, en het is geweldig om te zien hoeveel plezier je uit je blog haalt. Dat breng je weer over op je lezers, en daarom kom ik zo graag op Raspberry & Ripped Jeans! Liefs ♥

 12. Nynke
  20 december 2014 / 5:29 pm

  Gefeliciteerd hoor! Wat ik leuk vind is de afwisseling en dat je vaste momenten van de week hebt voor tips en trends. Volgens mij geeft dat een goede structuur aan je blog. Je overgiet dit met een sausje persoonlijke informatie en dat maakt dat het blog echt van jou is.

 13. 20 december 2014 / 4:52 pm

  Jaa, ik doe graag mee! ALle stapjes gedaan – wat ik zo leuk vind aan je blog is dat het heel toegankelijk is, ook voor mensen die minder met fashion hebben (zoals ik ;))

  Liefs,

  Astrid
  (av1989@hotmail.com)

 14. 20 december 2014 / 2:52 pm

  Super leuk dat je het al een jaar volhoudt, en vooral knap, mij zou dat niet lukken. Ik vind vooral je foto’s altijd erg mooi, hele mooie heldere kleuren vaak, en gewoon hele leuke plaatjes. Ook is je nieuwe lay-out echt heel mooi. En daarnaast heb je gewoon een hele leuke style. Ik vind dat je voor een 16 jarige echt al een hele mooie eigen style hebt. Ook vind ik het leuk dat je je blog erg persoonlijk houdt met verhalen die in je leven gebeuren. Erg leuk om te lezen.
  Het pakket ziet er echt heel leuk uit. Die nagellak!! En die kokos zeep lijkt me ook heerlijk. Hoewel ik moet zeggen dat ik je wel heel positief vind met een zonnebril :P
  Ik volg je op bloglovin onder de naam: sandra9454

 15. 20 december 2014 / 1:54 pm

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag (: Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee! Ik volg je blog nu al een tijdje, en je hebt echt een leuke blog! Je naam is sowieso heel origineel, en je outfits zijn super tof! Oh, en nu met je nieuwe camera worden je foto’s ook steeds mooier (: Liefs, Hillene

 16. Lynn
  20 december 2014 / 12:41 pm

  Ik vind je blog echt super leuk! Elke ochtend is het eerste wat ik doe kijken of je een nieuw artikel hebt geplaatst, als dat dan zo is lees ik die met heel veel plezier. Ik vind dat je echt een hele toffe kledingstijl hebt en je outfits zijn altijd heel leuk. Ook je inspiratie artikelen zijn altijd heel inspirerend. En je nieuwe lay-out vind ik echt super mooi. ;)

  Liefs,
  Lynn

 17. 20 december 2014 / 11:04 am

  Van harte gefeliciteerd met je blog-B-DAY!
  Ik vind je blog rustgevend, en heerlijk om telezen terwijl ik met een koffie in bed( vooral in de winter)
  Of stiekem tijdens mijn studie!

  Hele fijne feestdagen!

  Ik heb alles gedaan!

  xxx bar

  succes met bloggen verder!

  Barbarabesem@hotmail.nl

 18. 19 december 2014 / 5:57 pm

  Ah, toffe win actie! Ik vind vooral je foto’s en outfits leuk! (en wauw, die zonnebril!)

  Liefs,
  Joyce

 19. 19 december 2014 / 5:16 pm

  Yay gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik vind je naam zo leuk en origineel :) Wat ik het leukst vind aan jouw blog zijn je gave outfits, maar ook dat je artikelen deelt met iets minder leuke dingen, dat vind ik zo persoonlijk!
  En nu je nieuwe lay-out: ik vind ‘m geweldig!
  X Emma

 20. 19 december 2014 / 1:39 pm

  Ik vind de blognaam alleen al geweldig haha. (Is weer eens wat anders dan blogs met de naam fashion, beauty, style of love erin. Die kom ik echt veel tegen de laatste tijd. Ook leuk, maar dit is lekker origineel) ik vind inhoudelijk de outfits die je steeds laat zien erg leuk, ze geven me veel inspiratie :)
  Bloglovin: Inge Kleefman (maar ik volg je onder de naam @ilovecarrotcakes ook op instagram hihi)

 21. 19 december 2014 / 12:28 pm

  Gefeliciteerd met je éénjarig bestaan woehoew! Toen mijn blog één jaar werd, was hij zelfs niet te lezen/online omdat ik problemen had met het importeren en blabla, dus dat was maar een zielig feestje haha. Ik woon in België, spijtig, maar echt een leuk pakketje, die nagellak ziet er vooral super mooi uit.

 22. 19 december 2014 / 12:20 pm

  Gefeliciteeerdd! Die ring is zo leuk, maar ik heb geen account op bloglovin. Je blog is echt leuk! x

 23. 19 december 2014 / 10:39 am

  hay Tessa! :)
  ik wist niet dat je blog alweer 1 is geworden, gefeliciteerd <3
  je outfits zijn zeker inspirerend en altijd mooi clean.
  bij deze doe ik ook mee aan de win-actie :D

  groetjes, Idris

 24. 19 december 2014 / 9:48 am

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag, je blog is echt leuk en ik volg je al een tijdje en ik doe mee met de winactie!!
  Liefs,
  Ayomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge