Been there | Het paradijs op aarde!

Hi allemaal! Zoals ik al aan jullie vertelde ben ik deze vakantie op Corfu geweest. Mijn moeder en ik wilde even wat quality time samen, omdat we allebei altijd super druk zijn, en dat was heel gezellig! Op Corfu hebben we de meest geweldige dingen gedaan, en daarom deel ik dit nog een keer in een fotoverslag met jullie. Corfu is echt een paradijs, en ik neem jullie mee!

Deze eerste foto’s maakte ik tijdens een boottrip die we maakte langs Paxos, Antipaxos en de ‘Blue caves’. De boottrip duurde 4 uur, maar we zaten heerlijk op het dek in de zon, met de wind in onze haren. We zaten lekker te kletsen, en van het uitzicht te genieten tot we bij het eerste stoppunt aankwamen. Dit waren de blue caves. Allemaal prachtige witte grotten met kristalblauw water. Té mooi!

Vervolgens vaarden we verder naar Antipaxos. Hier was een heel mooi wit strand, en weer konden we genieten van de het prachtige water. Echt een paradijs! Deze keer kregen we de kans om er in te zwemmen, en dat was echt heerlijk! Even lekker afkoelen na zo’n lange bootreis.

Na het zwemmen gingen we verder naar Paxos. Dit eiland was ook zó mooi! Wij kwamen aan in een heel schattig haventje. Toen we van de boot afstapten belandden we meteen op een super gezellig pleintje met allemaal restaurantjes. Het eten was heerlijk, en de mensen waren super aardig! We liepen nog even rond, en toen was het al weer tijd om terug te varen naar Corfu.

Een paar dagen later maakten we nog een bootreis, maar deze keer meer bij Corfu zelf in de buurt. Met een speedboot vaarden we met enorme snelheden over het water (ja, ik geef toe, dat was best eng haha). We kwamen langs allemaal ‘mini blue caves‘ om het maar even zo te noemen. Daarna werden we naar een paradijselijk privé strand gebracht. Een super lang wit strand met weer helderblauw water.

Ik kan echt genieten van al dit soort mooie en gezellige plekjes. Dat soort dingen hebben we niet in Nederland. Ik vind het ook zo bijzonder dat het er een paar 1000 kilometer verderop totaal anders uitziet! Voor meer sfeerbeelden kunnen jullie mijn vlog bekijken. Die is hier te vinden!

Dat waren de foto’s van het paradijs op Corfu, ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik! :D

Liefs

Share:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge