Timeless basics you need in your closet

Timeless itemsHi allemaal! Ik hamer altijd echt bij iedereen op het feit dat basics in je kast heel belangrijk zijn. Het is echt letterlijk de basis van je kledingkast. In deze post deel ik een lijstje met welke basics je echt niet kunt missen! Lingerie als basic? Jazeker! Mooie lingerie heeft namelijk een hele fijne bijwerking.

Zwart jasje

Ik zou echt niet meer weten wat ik moet zonder mijn zwarte jasje. Ik heb nu sinds iets van 4 jaar denk ik een zwart leren jasje, en het is zo fijn. Je kunt het met alles aan, en het past bij elke stijl. Ook een zwarte blazer is echt een aanrader. Nog zo’n item dat je overal bij kunt dragen, en altijd kunt aantrekken als je even niet weet wat je aan moet.

Dé perfecte spijkerbroek

Waarom is het toch zó moeilijk om een goede spijkerbroek te vinden?! Ik heb het afgelopen half jaar 2 nieuwe spijkerbroeken gekocht, maar uiteindelijk zit hij dan toch weer niet mooi en dat is zo irritant! Ik ben dus nog steeds op zoek naar dat perfecte model en ik denk dat ik binnenkort maar even bij Levi’s of Zara moet gaan kijken. Levi’s is wel wat duurder, maar heeft een super goede kwaliteit, en Zara zit voor mij eigenlijk altijd goed omdat ze ook maat 32 hebben dus dat is heel fijn.

Een mooi basic shirt

Natuurlijk mag deze niet ontbreken in het rijtje. Zonder een simpel shirt ben je nergens. Je kunt het onder een trui dragen, zodat er een randje onderuit komt, of samen met een blazer/ vest. In de zomer heb je niks anders nodig dan een basic shirt, een mooi shortje en een riem. Dus net als de ander items: deze mag niet ontbreken in je kledingkast!

 

De perfecte crop top

Het is nog steeds zo koud, maar ik droom alvast weg bij de zomer. Ik kan echt niet wachten tot het weer lekker warm weer wordt! En bij de zomer horen natuurlijk crop tops. Ik vind ze zo leuk! Er zijn super veel verschillende soorten crop tops (deze van de collage is wel echt mijn favoriete crop top ooit!). Natuurlijk zijn er mensen die niet van crop tops houden, dat kan! Maar gewoon zo’n zomerse, fleurige, zwierende top is echt een must voor de warme dagen!

 

Een mooie trui

Natuurlijk moeten we ook aan de andere seizoenen denken (helaas) dus een mooie trui kan ook niet ontbreken in dit rijtje! Gewoon zo’n trui die perfect zit, lekker warm is, op verschillende manieren te combineren is en van goede kwaliteit is. Ik vind de truien van de Zara altijd super goed fijn en goed, en de Esprit heeft ook altijd super mooie truien!

Een rokje

Ook een rokje kan niet ontbreken in dit rijtje. Een rokje is zo vrouwelijk, je kunt het in de winter & zomer aan, en het staat gewoon heel leuk vind ik! Persoonlijk is mijn skaterskirt mijn favoriete rokje. Hij past overal bij, en het zwiert zo leuk haha. Soms moet je je gewoon even wat specialer kleden dan altijd maar een broek toch? :)

Een mooie bh

Deze zou je misschien niet verwachten in het rijtje, maar een mooie bh (mooie lingerie in het algemeen) doet zo veel voor hoe je je voelt. Hebben jullie dat wel eens gemerkt? Als je een goede bh hebt die perfect zit, en ook mooi is, voel je je meteen een stuk zelfverzekerder of sexier. Dit is dus zeker ook een musthave in dit rijtje met basics!

Vinden jullie basics ook zo belangrijk? Welke items zijn volgens jullie tijdloos?

Liefs,

Share:

21 Comments

 1. 20 februari 2017 / 11:08 pm

  Voor de perfecte jeans moet je echt bij Urban Outfitters kijken Tes!!

 2. 13 maart 2015 / 4:20 pm

  Leuk artikel! Bij mij betekent tijdloos een lichte spijkerbroek. Die kan ik echt elke dag wel dragen, haha. Veel liefs, X

 3. 11 maart 2015 / 2:52 pm

  De perfecte spijkerbroek moet ik ook nog vinden, haha. Bij mij zitten die van de Zara vooralsnog het beste, maar bij de Pull & Bear had ik nog nooit een spijkerbroek gepast.. Binnenkort maar eens proberen, haha!

  ♥♥♥ Saskia

 4. 10 maart 2015 / 10:55 am

  Fijne items! Ik heb nog wel een paar goede basic shirts nodig!

 5. 10 maart 2015 / 7:27 am

  Mooie items girl! Ik heb echt al een maand een héle grote behoefte om lente items te gaan shoppen, maar het komt er telkens maar niet van. Onder andere een mooie cropped top staat op mijn wishlist, en dan ook meteen een highwaisted shortje erbij :) Leuk artikel!

 6. wendyvansoest
  10 maart 2015 / 12:16 am

  Ja heerlijke lijst! Vergeet niet de flare jeans! Die hoort er nu bij :).

  Toen ik voor Vero moda naar Copenhagen ging mochten we kleding van hun uitzoeken. Ik heb daar twee spijkerbroeken genomen van Noisy May en serieus die zitten echt perfect. Misschien een tip om ook daar eens naar te kijken.

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 7. 9 maart 2015 / 4:05 pm

  Ik ben echt dol op basics, ik mis nog een zwarte blazer!

 8. 9 maart 2015 / 2:52 pm

  Oh ik mis ook een aantal basics! De perfecte spijkerbroek, zo moeilijk om te vinden. Ook wil ik nog een zwarte blazer, zwarte bomber en een leren jasje.

 9. 9 maart 2015 / 1:10 pm

  Basics zijn zo belangrijk. Mooie items heb je bij elkaar gezocht

 10. junetwonl
  9 maart 2015 / 11:14 am

  Helemaal mee eens, leuke items trouwens ook!

 11. 9 maart 2015 / 11:07 am

  Ik herken je gevoel heel goed, mijn hele kast hangt vol maar ik vind dat niks bij mij past, of bij elkaar matcht of het is niet meer mooi genoeg. Bleh! Ik heb ook besloten ipv altijd goedkope kleding te kopen meer te investeren in echt mooie items. Alleen nog dingen kopen waar ik écht heel erg blij van word en niet ‘ooh het is maar een tientje, dat neem ik ff mee’!

  Crop tops zou ik heel graag dragen, vind ze zo mooi! Maar helaas is mijn figuur daar niet naar haha.

  LIefs! X

 12. 9 maart 2015 / 8:50 am

  Inderdaad hele goede items! Ik heb zelf ook nog steeds geen blazer, maar dat komt vooral doordat ik ze nooit goed pas :/

  xx

 13. 9 maart 2015 / 8:07 am

  Leuk lijstje! Bijna een schande dat je nog geen zwarte blazer hebt ?. Ik heb er zelf onderhand 4 en kan er geen genoeg van krijgen, ideaal

 14. 9 maart 2015 / 8:02 am

  Ah wat een leuke items!
  De perfecte spijkerbroek zoek ik ook nog steeds, eindeloze zoektocht!
  Liefs Lonneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge