Back to school wishlist – SHEIN

Back to school wishlistHi allemaal! September staat om de hoek, en de scholen gaan weer bijna van start (mweh), en dat betekent voor mij: tijd voor een nieuwe garderobe. Naar school draag ik toch minder snel hele zomerse en blote kleding omdat ik dat netter vindt. Bij september denk ik ook meteen aan (bijna) herfst. Dus bij deze een back to school wishlist, gemixt met wat herfstachtige kleding, allemaal van Shein!

Ruffle sleeve trui (klik)

Zoals jullie misschien wel is opgevallen zijn ‘ruffles‘ helemaal in! Op mouwen, op je schouders, over je hele shirt, op rokjes en op broeken. Je vindt ze overal. Ik denk dat ruffles nu al de grootste trend van 2017 zijn hahah. Ik ben ook zeker fan! Nu heb ik niet heel veel kleren met ruffles, maar daar wil ik verandering in brengen. Zo vind ik de rokjes heel leuk, en deze trui vind ik ook echt geweldig. Misschien kennen jullie hem wel van Noor (zie hier wat ik bedoel). Door haar ben ik echt op zoek gegaan naar zo’n trui. I love it! Deze wil ik zeker weten hebben!

Mom jeans (klik)

Mom jeans zijn al wat langer een trend. Je vind ze ook echt in elke winkel bijna wel. Zelf ben ik meer van de skinny jeans, maar toch vind ik ze bij anderen altijd heel erg leuk staan! Daarom denk ik dat ik me er dit seizoen ook eens aan ga wagen. Ik wilde al een tijdje bij Levi’s kijken voor zo’n broek, maar deze van Shein vind ik ook echt heel tof! Het is niet heel overdreven groot, maar wel wat losser dan normaal. Deze ga ik dus wellicht ook bestellen, want ik vind hem leuk :)

Wit blouseje (klik)

Het witte blouseje valt denk ik nog een beetje in de zomercollectie. Ik vind het een heerlijk simpel blouseje die gewoon prima staat met een skinny jeans of een rokje als je even niet weet wat je aan moet. Daarbij kun je hem gewoon doordragen in de herfst/ winter, want ook met een lekker oversized vest er overheen lijkt het me een super leuk blouseje!

Sportlegging (klik)

Door naar het vierde item! Op Shein hebben ze super veel sportleggings (daar kwam ik laatst dus achter), echt super chill! Zo kan je dus sportleggings kopen waar niet iedereen mee loopt. Ze hebben allemaal verschillende lengtes, maten en designs. Zelf vond ik deze super leuk omdat ik natuurlijk vooral dans met mijn sportlegging, dus deze past daar heel goed bij! Maar ook voor hardlopen of andere sporten hebben ze leuke leggings. Ik zou zeggen: kijk zelf maar gewoon, want het aanbod is dus groot!

‘Wrap’ jurkje (klik)

Deze zomervakantie bestelde ik een super leuk jurkje bij Shein (zie hier). Ik ben daar zó blij mee! Hij staat heel schattig, en tegelijkertijd ook heel vrouwelijk vanwege het detail bij mijn middel. Sinds dat moment ben ik echt fan van ‘wrapdresses‘ en Shein zelf (ook omdat ze een heel groot aanbod van kleding hebben). Let trouwens wel op: als je bij Shein iets wil bestellen, lees altijd de reviews. Zo kun je meteen zien hoe een item is, want ze kunnen nog wel eens heel groot uitvallen, of juist kleiner. Dat zie je dan meteen!

V-hals trui (klik)

Sinds een korte tijd ben ik helemaal fan van V-halzen. Wat ik hier zo leuk aan vind is dat het net wat anders is dan een ‘normaal’ shirt/ trui met een ronde hals, en je kunt de lege ruimte mooi opvullen met kettinkjes. Dat staat super vrouwelijk, en kettinkjes voegen dan meteen wat extra’s toe aan je outfit. Deze trui vind ik heel tof omdat hij zo oversized is, maar ik twijfel nog of ik misschien liever een zwarte trui koop met V-hals…

Grote leren tas (klik)

Wat natuurlijk niet kan ontbreken op deze back to school wishlist is een mooie tas. Ik doe nu al 3 jaar met een neppe Cowboysbag van de Kruidvat (besef: dat ding was 10 euro en hij is niet kapot te krijgen). Inmiddels ben ik wel een beetje uitgekeken op die tas, en nu wil ik graag een nieuwe handtas. Dit vind ik nog best lastig, want ik heb vrijwel altijd mijn laptop bij me, dus ik heb echt een tas nodig die volledig afsluit, en dat is vaak niet zo bij tassen van de H&M of Zara… Deze van Shein vind ik heel mooi! Hij is trouwens onderdeel van een setje van 3 tassen (groot, middel en klein), en die zijn volgens mij 15 euro samen. Echt geen geld!

Embroided blouse (klik)

Als laatste een blouseje die een beetje bij de collectie van het afgelopen schooljaar hoort. Blousejes met borduursels zijn ook al een redelijke tijd in, en inmiddels zie ik ze een beetje uit de winkels verdwijnen. Toch blijf ik ze erg leuk vinden, alleen twijfel ik of het misschien beter is om deze te kopen vóór de zomer…

Nou dat was hem weer! Wat vinden jullie van deze items? En wat staat er op jullie back to school wishlist?

Liefs

Share:

2 Comments

  1. 29 augustus 2017 / 8:23 am

    Dat jurkje is echt leukk! Ik ga zelf niet meer naar school maar voor mijn werk wil ik nog graag een mooie donkerbruine leren tas.
    Eva recently posted…MYSTERYLAND ’17My Profile

  2. 28 augustus 2017 / 8:28 am

    Desperate in need of a leather jacket. Mijn huidige nep leren jasje heb ik nogal afgedragen en je kan natuurlijk niet zonder zo’n key item! Leuke items, ik word vooral blij van de truien! Liefs
    Rozemarijn | STYLEDWAY recently posted…5 Quotes to kick off your Monday!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge