Awkward Moments #02

awkwardAan het begin van de vorige maand deelde ik al een paar awkward momenten met jullie, en omdat ik gewoon een super onhandig persoon ben had ik nu al weer genoeg dingen om te vertellen… 

1. Ik liep laatst met een vriendin uit school, en terwijl er een hele groep kinderen achter ons liep, bleef ik met het hengsel van mijn tas, achter het achterlicht van een random fiets hangen. Hierdoor viel ik dus zelf bijna om, een paar fietsen vielen op elkaar, en ondertussen botste alle eerste klassers half tegen mij aan. Yep, alleen mij kan dat overkomen…

2. Laatst ging ik iets terugbrengen bij de H&M, maar dan moet je altijd een paar dingen invullen zoals je naam, en telefoonnummer. Het was super koud die dag, en ik was zo slim om géén handschoenen aan te doen, dus toen ik daar eenmaal aankwam en moest gaan schrijven ging dat voor geen meter. De pen viel tot 3 keer toe uit m’n handen, en mijn handschrift schoot echt alle kanten op, haha. At least I tried….

3. Vorige week toen ik dus met Raisa in Parijs was zijn er aardig wat ongemakkelijke dingen gebeurd. Gelukkig heb ik niet iemand in het Frans uitgemaakt voor iets onbeleefds, maar het weer zat niet echt mee. Op een gegeven moment liepen wij namelijk een beetje rond, toen het opeens keihard begon te waaien. Ik heb denk ik nog nooit zulke harde wind gevoeld… Klein en ‘dunnetjes’ als wij zijn botsten we keihard tegen elkaar aan en vielen we bijna van de stoep af… Verderop stond een groepje militairen (gewoon voor de veiligheid, denk ik) en één van hun zag alles gebeuren en lachte ons dus keihard uit. Hij draaide zich nog wel om zodat we het niet zouden merken, maar dat was al te laat haha. Top…

4. Dan iets wat eigenlijk altijd ongemakkelijk is: gymlessen. Veel van jullie weten denk ik wel dat ik ‘niet kan rennen’. Ik ren (op kleine stukjes tenminste) echt als een danseres. Teen-hak, teen-hak. (Normale mensen rennen volgens mij hak-teen, toch?!). Als ik echt ga hardlopen kan ik het wel hoor, haha, maar bijvoorbeeld even van de ene kant van de zaal naar de andere kant gaat op de danser-manier. Daarnaast kan ik dus ook echt geen bal gooien of vangen. Geef mij maar toffe choreo’s en uren lenigheidsoefeningen, haha.

5. De laatste al weer voor vandaag (no worries, ik ga nog heel veel awkward dingen meemaken en met jullie delen). Ik schrik echt super snel. Laatst was ik bijvoorbeeld alleen thuis, en ik had mijn moeder en Mila (mijn hond) niet binnen horen komen. Toen nieste mijn moeder opeens keihard en als reactie daarop blafte Mila ook super hard. Ik schrok zo erg dat ik (serieus) op de grond viel… Het was zo ongemakkelijk, ook al was er niemand die het kon zien hahah.

Zijn jullie ook zo awkward, of ligt het echt aan mij? ;)

Liefs,

Share:

8 Comments

 1. 13 maart 2016 / 9:08 pm

  Haha wat leuk om te lezen, echt hilarisch! Ik maak ook zo vaak van zulke dingen mee, vooral om met je tas ergens aan blijven te hangen, dat heb ik ook vaak op de verkeerde momenten, haha.

 2. 13 maart 2016 / 11:21 am

  Geniaal! Ik ben bang dat als ik al mijn awkward momenten moet bijhouden dat dit een complete dagtaak wordt, woeps! Je bent dus niet de enige die niet echt handig is ;-)
  Desiree recently posted…Terug uit Parijs!My Profile

  • 13 maart 2016 / 7:56 pm

   Ik heb eerlijk gezegd nu ook alweer een 3e post klaarstaan, hahah. Wel mooi om te horen dat ik dus niet de enige ben die zo onhandig is :D

 3. 13 maart 2016 / 9:17 am

  Ik heb er ook last van hoor Tessa, haha. En ja hoor, ballen vangen, gooien of gewoon vasthouden zijn echt drama. Ik ben er zelfs bijna in geslaagd om te struikelen over een bal, ja hor, kan allemaal, haha.
  Britt • Annebrittures recently posted…outfit • je m’en fousMy Profile

 4. 13 maart 2016 / 7:33 am

  Haha, zo hilarisch om te lezen dit, en stiekem ook zo herkenbaar! Dat supersnel schrikken heb ik zelf ook in een redelijk hoge mate, wat er voor zorgt dat ik bij films regelmatig een halve meter van mijn stoel opspring :) Echt leuk dit artikeltje, moet je vaker doen!
  Anniek recently posted…NEW IN / COGNACKLEURIGE ENKELLAARSJES!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge