Artbook Inspiratie

artbook-1Yesss, mijn SE-week zit er weer op! Tot nu toe heb ik niet zo veel teruggehad, maar de cijfers die ik al heb zijn gelukkig heel redelijk :). Omdat ik in mijn examenjaar zit worden mijn weken nu heel anders, maar een groot voordeel is dat ik meer vrije tijd heb, vooral in de aankomende week! Daarom wil ik weer even tijd besteden aan mijn artbook (ook omdat het een soort portfolio is), dus ik zocht wat inspiratie op, om die ook meteen met jullie te delen aangezien jullie vaak heel enthousiast zijn over mijn artbook posts.

artbook

Dit is denk ik mijn favoriet van het hele rijtje. Ik vind deze ‘creatie’ echt super mooi. Het is heel anders dan wat je normaal ziet, en het heeft gewoon iets tofs. Zoiets ga ik sowieso een keer proberen. Niet helemaal hetzelfde, maar ik heb wel toffe inspiratie om nu zelf aan de slag te gaan, met zo’n soort idee.

artbook

Zoals jullie wel hebben kunnen zien maak ik meestal een soort tekening, of een collage, maar wat ik hier heel tof vind is dat er verschillende stijlen en technieken door elkaar zijn gebruikt! Goed idee voor mij om ook een keer te doen, want het ziet er heel gaaf uit.

artbook

Dit is iets wat niet zo bekend is voor mij. Wat me opvalt is vooral het gebruik van waterverf bij het gezicht. Ik gebruik eigenlijk nooit waterverf, terwijl ik er vroeger wel heel veel mee heb gemaakt. Daarom bracht dit me op het idee om daar ook weer eens mee te gaan experimenteren, want dit ziet er echt heel tof uit!

artbook

Als laatste een foto van de soort collages die ik ook vaak maak, maar dit bracht me op een nieuw idee, namelijk voor een collage die geïnspireerd is op mijn bucketlist. Sowieso lijkt het me heel tof om te doen, en ook om er later op terug te kijken om te zien wat mijn doelen waren als 17 jarige :)

Zijn jullie een beetje creatief?

Liefs,

Share:

9 Comments

 1. 14 maart 2016 / 4:28 pm

  Wat een leuke inspiratie zeg!! Heb ook veelste lang niks creatiefs gedaan.
  Wordt hoog tijd om weer een paar collages te maken, want ik ben meteen helemaal geïnspireerd ;)

 2. 14 maart 2016 / 2:11 pm

  Ik maak super graag moodboards en die lijst in dan in een super mooi lijstje en hang ik op in huis. Word hier altijd super vrolijk van. Hele leuke inspiratie!
  Lisa recently posted…WIN: Mac Product naar keuzeMy Profile

 3. 14 maart 2016 / 9:28 am

  Super tof! Ik zelf heb een scrapbook vol met fotografie inspiratie, ik doe namelijk een fotografie opleiding. Maar buiten dat het voor mijn opleiding moet, vind ik het ook gewoon super leuk! En kan ik er zonder dat ik het door heb 3 hele dagen mn tijd aan besteden. Ik ben van plan om ook een fashion/art book te maken. Hhmm misschien moet ik daar ook maar eens een artikeltje over maken. Leuk! Liefs
  Rozemarijn recently posted…Drankje doen + update!My Profile

 4. 14 maart 2016 / 8:29 am

  zo tof dit allemaal! vroeger was ik heel creatief maar ben de laatste tijd niet meer zo veel bezig met hele creatieve dingen. vind het nu lekker om te lezen en mijn hoofd op die manier leeg te maken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge