About

navy-layering-9

About me

Hee! Ik ben Tessa, 17 jaar oud en dit is mijn blog! Het leek me altijd al leuk om te bloggen en inmiddels ben ik al weer bijna 2 jaar bezig! Andere dingen waar ik van houd zijn: dansen, reizen, shoppen, en met vrienden zijn.

Op dit moment doe ik 6 vwo, en daarnaast dans en blog ik heel veel! Dansen is echt mijn passie, en ook bloggen vind ik super leuk om te doen! Sinds ik klein ben heb ik al iets met mode gehad. Ik was altijd kleding aan het ontwerpen, trok mijn barbies de mooiste outfits aan en van die aankleedspelletjes op de computer kon ik ook geen genoeg krijgen.

Ik ben mijn blog gestart omdat ik anderen wil inspireren zoals ik zelf ben geïnspireerd door andere bloggers! Daarom schrijf ik op mijn blog over mijn persoonlijke kledingstijl, persoonlijke verhalen, reizen, lifestyle, tips voor (beginnende) bloggers of stylingtips en nog veel meer!

About the blog

19 december 2013 ben ik mijn blog begonnen! Toen heette het nog Stylish Stragers, maar inmiddels is dat dus veranderd naar Lucy Tess. Deze naam is een combinatie van mijn voornaam (Tessa) en mijn tweede naam (Lucie), maar dan een beetje aangepast. Mijn blog is een soort verzamelplek van alles wat mij inspireert, wat ik leuk vind, en wat ik doe, dus vandaar dat ik voor deze naam heb gekozen!

Als je in bepaalde dingen bent geïnteresseerd kan je die berichten vinden onder ‘Categories’ in de menubalk! Ik post elke maandag, woensdag (outfitdag), vrijdag en zondag. Veel plezier!

Featured

Benieuwd waar je mij nog meer kan vinden? Via deze links zie je nog meer van mij :)

Girlscene – Love the look (april 2015)

Girlz – Mijn kerstlook (dec. 2015)

Girlscene – Love the look (februari 2016)

Copyright

All pictures on this blog (unless stated otherwise) are taken by Lucy Tess and are protected by copyright. Always link back to http://www.lucytess.com or request permission when using images from my blog. When pictures from Lucy Tess are used in incorrect ways, steps will be taken.

6 Comments

 1. 25 oktober 2015 / 10:09 am

  OMG jou blog ziet er echt super mooi uit. De lay-out is fantastisch! Ik heb echt respect hoe je en je school en je blog kunt combineren.
  x-Maria (beginnende blogger ;) )
  Maria recently posted…Wings-Aprilynne PikeMy Profile

 2. 14 augustus 2015 / 8:04 pm

  Omg!!!
  Ik vind je blog echt zo leuk. Ik zie je echt als één van mijn favoriete bloggers en je hebt me helemaal geïnspireerd :)
  Echt een top blog en blogger <3

 3. Ikke
  11 januari 2015 / 5:23 pm

  Tessa wat leuk om jouw mooie foto s te bekijken je kan zien dat je gevoel hebt voor stijl.
  Je allergrootste fann

 4. Kirsten
  18 december 2014 / 5:13 pm

  Tessa, je bent zo’n mooie, leuke, spontane meid! Lees je blog altijd met veel plezier. <3