Mijn school outfits #01

outfitsHai allemaal! Ik deel natuurlijk bijna wekelijk nieuwe outfits met jullie, maar in deze post wilde ik een paar outfit snapshots laten zien van wat ik zoal in een week naar school draag. Afgelopen week maakte ik 4 dagen lang een foto van mijn outfit, en nu (aangekomen bij de ‘W’ alweer) leek het me wel leuk om ze met jullie te delen!

Outfit 1

outfits
Coat – Primark | Sweater – Tally Weijl | Jeans – H&M

Ik begon de week in een best simpele, maar heerlijke outfit. Deze trui behoort echt tot mijn favorieten. Sowieso houd ik van streepjes (zoals jullie weten…). Daarbij droeg ik gewoon lekker mijn zwarte skinny jeans die ik het liefste elke dag zou dragen, en twee jassen over elkaar zoals ik al in deze post liet zien. Een heerlijke warme en fijne outfit!

Outfit 2

outfits
Sweater – Mango | Top – Mango Kids | Jeans – Zara

Afgelopen dinsdag viel er een les uit, wat voor mij betekende dat ik maar 1 uurtje les had. Daarom trok ik een hele casual outfit aan. Iets met het idee dat ik geen hele goede outfit wil verspillen aan zo’n korte dag (is dit herkenbaar?!). Spijkerbroek met een trui en een extra laagje eronder. Dit is zo’n combinatie die altijd werkt!

Outfit 3

outfits
Top – Bershka | Skirt – ASOS

Op woensdag droeg ik één van mijn favoriete outfits, namelijk mijn leren rokje met mijn favoriete trui. Deze outfit is zo fijn, omdat het echt vrouwelijk is, en all black. Binnenkort zal ik sowieso nog even ‘échte’ outfitfoto’s maken met deze outfit om het echt goed te laten zien!

Outfit 4

outfits

Oké, deze outfit deelde ik hier ook al met jullie, maar ik vind dit echt zo’n fijne outfit! Het is lekker warm, maar alsnog leuk, niet zo dat je op een eskimo lijkt hihi. Ik ben namelijk echt een koukleum, en het liefst zou ik echt 3 laagjes plus een dikke sweater rondlopen, maar dat ziet er dan weer zo stom uit. Dit vond ik dus wel een hele goede oplossing :). De details van deze outfit vind je via de link!

Zouden jullie vaker dit soort artikels willen zien?

Liefs,

Share:

21 Comments

 1. Marthe
  29 februari 2016 / 7:20 pm

  Ik heb dat ‘outfit verspillen’ eerder op vrijdag haha. Dan is het toch bijna weekend en maakt het in mijn hoofd niet zo heel veel meer uit… Leuke outfits trouwens!

 2. 26 februari 2016 / 5:12 pm

  Hihi, geen goede outfit willen verspillen aan een korte dag, dat is zo herkenbaar :’D. Superleuk artikeltje, je ziet er altijd zo mooi uit!
  Luna recently posted…Op pad met mijn cameraMy Profile

 3. Andrea
  25 februari 2016 / 7:19 pm

  Leuke outfits! En ja, dat idee van ‘geen leuke outfit aan een korte dag verspillen’ heb ik ook haha ;)

 4. 23 februari 2016 / 9:35 pm

  Wat een mooie outfits allemaal! Nummer 3 is bij mij favoriet!

 5. 23 februari 2016 / 8:56 pm

  Outfit nummer 3 vind ik echt geweldig :) leuk gedaan zo, ik zeg ja tegen vaker zo’n artikel plaatsen~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge