9 items, 10 outfits

9 items, 10 outfits

Het zal me niet verbazen als jullie inmiddels helemaal gek worden van mijn gezeur over hoe belangrijk basics wel niet zijn. Maar, ik ga toch nog even door! Ik wil jullie laten zien dat het niet alleen maar gezeur is, en daarom ga ik jullie bewijzen hoe ver je komt met alleen al goede basics. Van 9 basic items hierboven kan je alleen al 10 verschillende outfits maken!

EN: During my (almost) two years of blogging, I’ve always been whining about how important basics are, and I wouldn’t be surprised if y’all are getting sick of it. But, I’m not planning on stopping yet, so here’s another post with me, bragging about basics. I’ve created 10 outfits, with the 9 items above to show you all again why basics are so important! :)

1 - 2
3 - 4
5 - 6
7 - 8
9 - 10

 Weinig tekst en veel plaatjes in deze post, maar zo is het ook gewoon het duidelijkste denk ik. Dit is weer een extra argumentje waarom basics zo belangrijk zijn, en dus extra reden om op zoek te gaan naar die perfecte items! Natuurlijk red je het niet met basics alleen, een paar goede schoenen en accessoires maken deze outfits helemaal af, maar toch, zo kunnen jullie een beetje zien hoe ver je al komt met basics alleen! Ik ben nu natuurlijk super benieuwd of jullie basics ook zo belangrijk vinden, en daar rekening mee houden.

Hebben jullie alle basics al in jullie kast, of vinden jullie het eigenlijk niet zo belangrijk?

Kisses,

5 Comments

 1. 30 oktober 2015 / 6:46 pm

  Ahhh leuk artikel! Heel handig :D En inderdaad, met basics kun je alle kanten op, heel fijn! Ik heb wel een aantal basics, maar moet eigenlijk nog wel investeren in écht goede basics van hogere kwaliteit.

  – Saskia
  Saskia | SASHIONBLOG.com recently posted…REPORT | Swan Market RotterdamMy Profile

 2. 30 oktober 2015 / 5:11 pm

  Ik ben ook echt verliefd op basics <3 Een leren jack staat nog steeds op mijn wishlist, maar veel andere basics heb ik gelukkig al (:
  Hillene recently posted…MLIP #9 | HerfstvakantieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge