Outfit Recap | 5 Beste looks van 2016

Hi allemaal! 2017, ik besef het nog niet echt… Maar omdat het toch echt nieuw jaar is leek het mij wel leuk om terug te kijken op de outfits van afgelopen jaar. Ik heb al mijn favoriete outfits bij elkaar gezocht, en ik ben heel erg benieuwd of jullie het met me eens zijn! Hier zijn mijn 5 beste looks van vorig jaar (A.k.a. 4 dagen geleden) op tijdsvolgorde.

1. Layering weather

De eerste outfit die ik met jullie deel postte ik op 6 januari 2016. De eerste outfit van dat jaar. Ik was heel erg van de verschillende laagjes, dat is ook te zien in deze outfit. Ik droeg twee jassen over elkaar (beste idee ever), met een simpel shirt, en donkergrijze broek en mijn mooie horloge en favoriete laarsjes van dat moment. Het is gewoon een heerlijke comfortabele outfit, en het ziet er ook nog eens leuk uit door de verschillende laagjes. Ik zou dit zo weer dragen!

2. Navy layering

Over laagjes gesproken, ook deze outfit bevat er weer een aantal. Deze combinatie blijf ik ook leuk vinden. Dat donkerblauw met het spijkerblauw staat gewoon heel leuk vind ik. Blauw is sowieso mijn lievelingskleur als het om kleding gaat (oké, na zwart…). Wat ook heel leuk was is dat ik deze foto’s met Laura maakte. Altijd gezellig om met andere bloggers foto’s te maken!

3. Black lace & white sneakers

Dit is mijn best bekeken outfit van 2016, en zelf ben ik er ook nog steeds helemaal weg van. Alles was perfect aan deze outfitshoot. Ik was super blij met mijn outfit, het licht werkte heel mooi mee, en de foto’s waren zo mooi geworden allemaal! Echt nog steeds heel veel liefde voor deze outfit(foto’s). Ik zou het zo weer dragen! Heerlijk. Deze moest zeker weten bij mijn beste looks van 2016!

4. Off shoulder top in Lisbon

Nog zo’n outfit die heel vaak is bekeken, deze blauwe outfit uit Lissabon! Zoals ik net al zei is blauw dus mijn tweede favoriete kleur als het om kleding gaat. Daarom vond ik deze outfit ook zo fijn. We waren heerlijk door Lissabon aan het rondlopen toen ik opeens deze roze muur tegenkwam. Dat in combinatie met deze outfit, maakte mij een hele blije blogger haha ;). Het broekje is wel echt veel te groot, dus die ligt nu bij de stapel om te verkopen, maar toch blijft deze outfit ook één van mijn favorieten.

5. ‘Verboden toegang voor onbevoegden’

En dan de laatste outfit. Eentje die ik heel recent postte. Dit rokje kocht ik al van de zomer voor iets van 8 euro in de uitverkoop, en daar ben ik nu heel blij mee! Hij is zo makkelijk te combineren, en het is weer eens wat anders dan een simpel zwart rokje. Dan met mijn favoriete horloge, en wat gouden details erbij vind ik deze outfit echt heel fijn.

Welke outfit is jullie favoriet? Behoren deze bij de beste looks, of zijn jullie fan van een andere outfit?

Liefs,

Share:

3 Comments

  1. Elena
    4 januari 2017 / 12:01 pm

    De laatste vind ik het leukst. Zou ik zelf ook zo aantrekken;)

  2. 4 januari 2017 / 10:53 am

    Ik vind de laatste outfit met dat schattige rokje echt wel het leukst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge