Wish I could afford #03

Wish I Could Afford 3.0Hai allemaal! Het is al weer SUPER lang geleden dat ik zo’n post plaatste. In deze serie verzamel ik altijd een paar items/ dingen die ik heel graag zou willen hebben of doen, maar die simpelweg gewoon veel te duur zijn (de eerste twee posts vind je hier). Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel tevreden met wat ik allemaal heb hoor! Maar toch is het altijd leuk om hier bij weg te dromen, daarom vind ik het zo leuk om met jullie te delen!

Als eerste te beginnen met een nieuw leren jasje. Ik doe al bijna 2 jaar met mijn leren jasje van de H&M, maar hij begint nu echt stuk te gaan helaas. Ik draag hem bijna dagelijks, dus ik kan er echt niet zonder. Tijd voor een nieuwe dus! Deze van Balmain vind ik echt prachtig! Als je investeert in zo’n tijdloos item, kan je er ook echt lang mee doen, maar helaas heb ik op dit moment niet 3870 euro over voor een nieuwe jas ;). Over een tijdje ga ik denk ik maar eens kijken bij de Zara of Mango!

Dan even door naar een ander item van Balmain, namelijk dit prachtige jurkje! Sinds ik Kendall deze heb zien dragen ben ik echt verliefd erop geworden. Sowieso is Balmain één van mijn favoriete high end merken zoals ik in deze post al vertelde. Eigenlijk zou ik dus wel alle items van Balmain aan mijn kledingkast willen toevoegen, haha.

Verder de wereldkaart, deze staat voor een wereldreis. Ik zou echt heeeeel graag een wereldreis willen maken, maar ja, geld. Hoe jammer is het dat reizen zo duur is?! Mijn plan is echt om veel te sparen zodat ik uiteindelijk gewoon overal naartoe kan waar ik wil. Het duurt misschien nog een paar jaartjes, maar ondertussen blijf ik gewoon kleine tripjes maken. Morgenochtend vertrek ik bijvoorbeeld al weer naar Parijs!! :)

Als laatste deze prachtige Cartier armband. Hoe mooi is die?! Ik heb echt een grote liefde voor Cartier armbanden haha. Ze zijn altijd zo simpel en chique! Een tijdje geleden heb ik trouwens wel een webshop ontdekt: The Peach Box. Deze webshop verkoopt prachtige armbanden die heel erg op die van Cartier lijken, maar dan voor een prijs die wat meer haalbaar is voor degenen onder ons met een minimuminkomentje ;).

Welke dure items staan er nog op jullie wishlist?!

Liefs,

Share:

9 Comments

  1. 29 februari 2016 / 8:15 pm

    Oeh, kei tof dat je naar Parijs gaat (is het dan vandaag al dat je in parijs vertoefd? Have fun en geniet ervan, ervaar dit als een stukje van je wereldreis, hihi). Meestal heb ik het niet zo voor van di excentrieke jurken, maar die van kendall vind ik wel wat hebben!
    Britt • Annebrittures recently posted…is it too late now to say sorry? // recap goalsMy Profile

  2. 29 februari 2016 / 7:44 am

    Gaaf dat je morgen naar Parijs gaat, heel erg veel plezier! Ik heb ook heel vaak dat ik zulke leuke items zie maar heel vaak heb ik het geld er gewoon niet voor!
    Emma recently posted…DIY: PindarotsjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge