Gaten en Inkt

body-3

In mijn artikel van maandag vertelde ik al dat ik een beetje verslaafd ben aan piercings. Ik vind het gewoon zo tof staan, en ik zou zelf graag nog een aantal nieuwe willen. Daarnaast trekken (kleine) tattoos me ook steeds meer. Daarom leek het me wel leuk om een inspiratiepost te maken met piercings en tattoos die ik heel erg tof vind, en misschien zelf ook wel wil zetten!

Oorpiercings

Dit is sowieso hetgeen wat het snelst gaat gebeuren. Ik ben echt een beetje verslaafd aan oorpiercings als dat überhaupt kan. Ik kan uren kijken naar mooie plaatjes van de zogenaamde earcandy. Prachtig vind ik dat! De moeder van mijn beste vriendinnetje heeft heel veel oorpiercings en vroeger vond ik dat een beetje raar, maar nu snap ik haar helemaal, haha! Op dit moment heb ik 5 gaatjes in totaal, en ik kan niet wachten om er meer bij te krijgen. De plaatjes hieronder vind ik echt perfect. Het zijn veel bij elkaar, maar toch subtiel. Als ik eenmaal meer gaatjes heb wil ik ook gaan investeren in mooie oorbellen die echt kleur behouden.

 body-3

body-4

Neuspiercing

Een tijdje geleden vertelde ik jullie ook dat ik zit na te denken over een neuspiercing. Zo eentje in mijn neusvleugel vind ik persoonlijk het mooiste, en dan gewoon met zo’n subtiel ringetje erin. Ik twijfel wel omdat het met al die oorpiercings erbij misschien een beetje too much kan worden, en als ik filmpjes zie van hoe ze zo’n piercing zetten krijg ik wel een beetje de rillingen. Het lijkt me zo pijnlijk, en oncomfortabel! Haha… Toch blijft het wel een beetje kriebelen :)

body-5

Tattoos

Dan over naar de tattoos. Aan de ene kant lijkt het me niks, zo veel pijn en dan staat het ook echt voor altijd op je lichaam, maar aan de andere kant vind ik het echt heel erg tof staan! Op zich heb ik niet zo heel veel met tattoos, het hoeft niet zo van mij, maar een kleintje met een mooie betekenis trekt me wel heel erg! De plekken voor een tattoo zoals de plaatjes hieronder zijn wel mijn favoriet. Zo aan de zijkant van je pols, of net boven de holte van je elleboog (geen idee hoe ik het anders zou moeten beschrijven). Ik kan niet wachten tot ik helemaal zeker weet wat ik wil (en genoeg moed heb verzameld) haha!

body-1

body-2

Hebben jullie piercings en/ of tattoos?

Liefs

Share:

16 Comments

 1. 26 januari 2016 / 11:02 am

  Ik zou ook graag een kleine tattoo willen laten zetten :) Vooral een minimalistisch tekentje vind ik mooi .
  Ik ben erg benieuwd waar je uiteindelijk zelf voor gaat of dat het over een jaar misschien wel helemaal uit je hoofd is ;)
  Eva recently posted…Even offline zijnMy Profile

 2. 24 januari 2016 / 6:09 pm

  Ah een neuspiercing wil ik ook heel graag, een subtiel ringetje vind ik echt prachtig. Helaas mag ik het pas als ik 18 ben :(
  Jill recently posted…KAISERMy Profile

 3. 24 januari 2016 / 1:29 pm

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind subtiele tattoos erg mooi.. :P

 4. 24 januari 2016 / 10:51 am

  Ik heb zelf een neuspiercing, vroeger had ik een valse, maar die raakte ik snel kwijt en dan besloot ik om er zelf te maken met ijzerdraad en nu is dat al verder geëvolueerd naar een echte piercing, die ik gewoon kocht in de kruitvat, maar ik heb nog steeds geen gaatje in me neus en ik vind dat dit eigenlijk prima werkt. Er is bijna altijd een opening in het ringetje om je neusvleugel tussen te steken, die je nog wat verder kan opentrekken. Na een tijdje heb je wel een beetje een putje in je neus, maar dit trekt na enkele uren wel weer weg, het nadeel is wel dat je geen bolletje in je neus kunt steken, want dit moet er wel door. Deze manier is wel helemaal niet pijnlijk in tegenstelling tot een echte piercing, waarbij je wel een gaatje in je neus hebt

 5. 23 januari 2016 / 8:29 pm

  Ah nee, ik zelf vind piercings en tattoo’s veel te eng maar bij andere mensen vind ik het daarentegen wel weer mooi staan haha. X

 6. 23 januari 2016 / 5:05 pm

  hele mooie plaatjes! zelf heb ik in beide oren twee gaatjes en dan aan eenkant nog een helix op de helft van mijn oor! een (kleine) tattoo wil ik ook nog graag, weet ook al waar en wat maar heb op dit moment nog niet echt de behoefte om er een te laten zetten dus wacht er nog even mee :)
  Janne recently posted…INSTAGRAM | 057My Profile

 7. 23 januari 2016 / 4:30 pm

  Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van de piercings en tattoo’s, maar toch heeft zo’n oorpiercing wel wat vind ik..

 8. 22 januari 2016 / 3:53 pm

  Wat grappig, ik ben hier echt totaal niet mee bezig. Tatoeages heb ik helemaaaal niks mee en gaatjes in mijn oren; ik vind eentje meer dan genoeg ;-)! Maar ik moet zeggen als ik zo die foto’s zie dan vind ik het wel heel erg mooi!

  Liefs Rosie

 9. 22 januari 2016 / 12:04 pm

  Wauw! Ik vind je oorpiercing met het ringetje echt heel erg gaaf.
  Liefs! Evelien

 10. 22 januari 2016 / 8:48 am

  Ik heb wel vier gaatjes, maar ik mag geen piercings of tattoos van mijn moeder tot ik 18 ben, wat ik goed begrijp, anders maak ik misschien overhaaste beslissingen! Maar ik wil heel graag een tragus,

 11. 22 januari 2016 / 8:18 am

  Leuk artikel! Ik heb geen piercings (die pijn lijkt me namelijk echt vreselijk) maar ik heb wel twee tatoeages. Daar voelde ik eigenlijk bijna niets van toen ze werden gezet dus qua pijn valt het reuze mee.
  Celine recently posted…Urban Decay Naked BasicsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge