What Other Bloggers Wore

wobw(bron)

De laatste tijd heb ik zoooveel leuke outfits voorbij zien komen op andere blogs! Die zijn het gewoon waard om nog een keer gedeeld te worden, en misschien jullie ook wel te inspireren! Dus daarom een verzameling van de (na mijn mening) leukste outfits van de afgelopen tijd.

wow2   wow5

1. Nathalie Kemna

Allereerst deze outfit van Nathalie. Echt mijn favoriet van deze hele post! Ik ben zooo verliefd op deze outfit! De kleuren, de items, de combinatie! Wauw! Prachtig!

2. Jill Who

Wauw! Ook deze outfit vind ik heel tof! De sjaal en de rok staan zo tof bij elkaar! De kleuren vind ik super mooi, en de combinatie is gewoon zo apart, echt heel mooi!

wow3   wow6

3. Collage Vintage

Deze outfit is zo simpel, maar prachtig! Ik vind de kleur van de trui sowieso heel erg mooi, en daarnaast maken die ketting en de hoed de outfit helemaal af! Super tof! Oh, en ik ben trouwens best wel jaloers op haar haar hahah.

4. Negin Mirsalehi

Negin heeft eigenlijk altijd geweldige outfits! Haar stijl is echt flawless, en zelf ziet ze er ook altijd prachtig uit! Ik ben verliefd op deze outfit! Alle bascis bij elkaar, heel erg tof!

wow7   wow4

5. Wendy van Soest

Weer een hele toffe outfit! Ik vind sowieso dat zwart witte gewoon heel mooi! Super classy! De laatste tijd heb ik truien met blousjes eronder echt helemaal ‘ontdekt’! Het staat zo tof en heeft een outfit net iets extra’s! Oh, en die jas ook! Prachtig!

6. Fashion Attacks

Wauw! Deze outfit lijkt best wel op de vorige, maar ik vond dat ze er toch allebei in moesten! Hetzelfde verhaal eigenlijk als de outfit van Wendy. Prachtige outfit! Die cropped sweater is zo casual, en die laarsjes en de blouse eronder maken het toch weer classy! Love it!

wow8   wow1

7. Mary Josie

Ik ben echt verliefd op Josie haar blog! Haar outfits zijn altijd prachtig! En ook al haar andere artikels zijn echt geweldig! Deze outfit is ook weer zo mooi! De combinatie van de gestreepte crop top en de zwarte broek met witte details zou ik zelf niet zo snel dragen. Maar als ik dit zie vraag ik me af waarom niet?! Het ziet er super tof uit!

8. My Confashions

Oehh ook deze outfit vind ik prachtig! Na een korte break is Esther weer helemaal terug aan het bloggen en ik ben blij! Haar outfits zijn altijd zo leuk! Ze heeft echt een eigen stijl! Love it!

EN: Lately I’ve seen a lot of great outfits on other blogs! I just had to share my favorites with you! Which one is your favorite?

Wat vinden jullie van deze outfits? Welke is jullie favoriet?

Kusjesss,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

11 Comments

 1. 7 mei 2016 / 11:03 am

  Dear Avator Czar:I am totally at sea on the computer, so if you could find me a more luminous image, I would be your good friend.In my meagre life, Alpha is evteirhyng, so I would fancy an Alpha Man image. Kind of superman tights and cape with a big red A across my chest. Alpha Man wears glasses.

 2. wendyvansoest
  17 januari 2015 / 2:54 am

  Wat een leuke post! En lief dat ik er ook in sta dat vind ik heel leuk!! ;)

  Fijn weekend meid en spreek je op je blog/instagram ;).

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 3. 16 januari 2015 / 7:56 pm

  Ontzettend leuke outfits (en bloggers!) allemaal, love it. Die van Jill is mijn favoriet, lekker apart, chic en classy tegelijk<3
  X Emma

 4. 16 januari 2015 / 7:33 pm

  Die van Jill Who vind ik heel leuk, maar zij heeft altijd leuke outfits! :)

  Liefs.

 5. 16 januari 2015 / 4:58 pm

  Oeh leuke outfits, ik vind die van Jill erg origineel, maar ik denk dat die van Josie mijn fave is! xo

 6. 16 januari 2015 / 4:28 pm

  Inderdaad allemaal hele gave outfits! Leuk om te zien!

 7. lifeoflonneke
  16 januari 2015 / 10:11 am

  Wauw heel mooi!
  Ben dol op Nathalie Kemna haar outfit
  Liefs lonneke

 8. 16 januari 2015 / 9:28 am

  Dit is leuk om te zien! Grappig dat je allemaal outfits gekozen hebt die een beetje onder dezelfde stijl vallen, ik vind ze allemaal ook erg mooi. Vooral die van Negin vind ik prachtig, ik ben gek op zulke camel jassen, wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge