VLOG | Front Row bij Fashion Week!

IMG_20150710_231930

Whaaaa jongens!!! Jullie merken wel dat deze vlog wat later normaal komt dan online, maar dat komt omdat ik dit gister heb gefilmd en pas laat thuis was. Waarom? Ik was bij de show van Tony Cohen samen met Vera en Serena Verbon!! De perfecte dag om te vloggen!

Via Nivea had ik VIP kaartjes gewonnen voor de show van Tony Cohen, super lucky! Ik vroeg Vera mee, en toen we aankwamen mochten we Serena Verbon ontmoeten! Ze was zo aardig! Ik moest een filmpje met haar opnemen (super spannend) maar het ging goed. Toen we de kaartjes kregen bleek dat we ook nog Front Row zaten, dus onze avond kon niet beter worden. Ik vlogde de show, de voorbereidingen en ons enthousiasme :)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lEf9q_2glwE]

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

Ik hoop dat jullie het een leuke vlog vinden, wij hebben in ieder geval een geweldige avond gehad!

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Share:

10 Comments

 1. 13 juli 2015 / 4:08 pm

  Wauw, wat gaaf dat vip kaartjes had gewonnen!
  Lijkt mij echt een dag om nooit te vergeten!

  Ik kwam trouwens die winactie nog tegen.
  En heb toen op jou gestemd, want jou outfit sprong er echt uit tussen de rest!

 2. 11 juli 2015 / 11:13 pm

  Aaaah, de vlog is zo leuk geworden! Was geweldig! :D

 3. 11 juli 2015 / 12:18 pm

  Wauuwww you lucky bastard, echt zo gaaf!<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge