Thursday Tips | Upcoming Events

90be3-b10

Hee daar! Weer een andere soort Thursday Tips dan gewoonlijk. Soms zie ik namelijk echt hele leuke events voorbij komen, en tja, dat vind ik gewoon leuk om op mijn blog te delen! Het is altijd zo jammer als je iets leuks voorbij ziet komen, maar dat je het dan hebt gemist. Dus hierbij: een paar leuke events de aankomende tijd!

UITMARKT AMSTERDAM

28 augustus – 30 augustus

Dit is denk ik wel een van de bekendste. Tijdens de uitmarkt staan er een aantal podia verdeeld door Amsterdam, rond het Museumplein en Leidseplein, waar allemaal muziek wordt gespeeld. Je hoeft er niks voor te betalen, en kan ondertussen genieten van allemaal leuke optredens. Vooral de opening, vrijdagavond, en de afsluiting op zondagavond zijn altijd heel spectaculair (en druk!) :). Zeker een aanrader als je van muziek houdt. Klik hier om naar de site van de Uitmarkt te gaan.

VFNO EVENT

10 september

Misschien herinneren jullie je het nog wel: vorig jaar was ik naar het VFNO event. Een hele avond in Amsterdam, georganiseerd door Vogue, en ook dit jaar is het weer! Vorig jaar hebben we de hele avond in de Bijenkorf rondgehangen, maar mijn tip is om naar de P.C. Hooftstraat te gaan. Daar kan je kennis maken met allemaal verschillende merken, advies krijgen, hapjes en drankjes proberen, en sommige merken geven zelfs goodiebags uit! Dit is echt een aanrader voor de modemeisjes. Ik ben zeker van plan om weer te gaan, als het lukt! Klik hier voor meer informatie.

NSMBL FESTIVAL

10 oktober / 11 oktober

Het kan zijn dat jullie dit event al voorbij hebben zien komen, maar zo niet, dan deel ik het nog even met jullie! Het NSMBL festival. Tijdens dit festival zijn er allemaal mode-, beauty- en lifestyle-gerelateerde dingen om te doen en zien. Daarnaast zijn er ook nog workshops en is er allemaal eten. En als je dan nog niet enthousiast bent geworden: het thema is Parijs (une fête Parisienne)! Ik wil hier heel graag heen gaan, maar ik moet nog even kijken met kaartjes kopen, aangezien ik niet meer bij de Mango werk (lang verhaal) en dus geen salaris meer krijg. Hopelijk krijg ik snel een nieuw baantje want dan wordt het weer een minder groot probleem om dit soort dingen te doen! Meer informatie over het NSMBL festival vind je hier!

Het is niet veel, maar ik vond het toch wel leuk om even als tip met jullie te delen!

Zijn jullie van plan om een van deze, of andere events te bezoeken binnenkort?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign

Share:

11 Comments

 1. writingmonique
  29 augustus 2015 / 11:56 am

  Wat een leuke events! Ik ben dol op de uitmarkt, helaas ga ik er niet heen, maar ik kijk het zeker op tv.

 2. 28 augustus 2015 / 8:06 am

  Ik zou echt graag naar de Vogue Night willen.. Maar het valt midden in een schoolweek, beetje onhandig

 3. 28 augustus 2015 / 7:11 am

  Ah, wat een leuk rijtje met events zeg! Zelf zit ik weer helemaal in het schoolleven, en heb ik eigenlijk nog helemaal niet gedacht aan festivals, haha :) Maar wel toffe suggesties, ik ga nog eens even kijken!

 4. 27 augustus 2015 / 8:41 pm

  Leuk! Ik wil graag naar de Uitrmarkt maar ik moet nog even kijken wanneer :)

 5. 27 augustus 2015 / 3:06 pm

  Vooral het NSBL festival lijkt me leuk om een keertje mee te maken!

 6. wendyvansoest
  27 augustus 2015 / 1:56 pm

  Leuk deze post. Ik heb het namelijk altijd dat ik het pas achteraf weet, haha. Misschien kom ik je tegen op VFNO zou leuk zijn :).

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 7. 27 augustus 2015 / 11:54 am

  Leuke tips! VFNO en het NSMBL festival lijken me erg leuk, daar ga ik zeker even voor kijken! Jammer dat je geen baantje meer hebt zeg!

 8. 27 augustus 2015 / 10:23 am

  Thanks voor de tips! De uitmarkt lijkt mij wel heel leuk maar aangezien ik zelf in Almelo woon is het altijd zo’n geplan om die kant op te gaan. Laat staan dat de trein zo duur is.

 9. 27 augustus 2015 / 9:53 am

  Handige tips! ik zie ook pas een leuk event als het al geweest is, haha
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge